Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Într-o lume de oameni falși, îndrăznește să fii sincer.Oamenii cu capul pe umeri te vor aprecia.

Măștile sunt complicate: îți ascund identitatea, dar nu adevăratul sine.Un citat celebru a lui André Berthiaume sună cam așa: „Toți purtăm măști și vine momentul când nu le putem îndepărta fără a îndepărta o parte din propria noastră piele.”

Onestitatea este cheia dezvoltării de sine, a relațiilor de calitate și de durată și a liniștii sufletești personale. Onestitatea nu vine ușor și este provocată de un milion de lucruri din această lume. Acest lucru îl face și mai valoros, faptul că onestitatea tactilă și deliberată presupune efort și curaj real, onestitate față de tine, precum și față de ceilalți.Onestitatea poate fi foarte creativă, vindecătoare, aducând schimbări pozitive și progres, dar poate fi, de asemenea, toxică în funcție de intenția și conținutul inimii și minții din spatele ei.

În zilele noastre, sunt înconjurați tot mai mult de oameni falși.Acei oameni care sunt egoiști, nu pot niciodată să te ajute atunci când ai o problemă, nu pot ține niciodată un secret, acei oameni care încearcă întotdeauna să îți reducă moralul și să te subestimeze.Sceștia sunt cel mai rău tip de prieteni falși și vă pot dăuna modul de a gândi permanent.De aceștia trebuie să te ferești în viață, să-i ții cât mai la distanță și să nu-i incluzi în viața ta personală.Oamenii falși ne pot afecta sănătatea, stresul și obiceiurile bune.Aceștia au intotdeauna un interes si nu va trece mult timp pana cand iti vei da seama care este acela.

Oamenii cu capul pe umeri te vor aprecia, dacă ești sincer.Într-o lume de oameni falși, prețuiește onestitatea și înconjoară-te de persoane care au această calitate.Onestitatea este un cadou extrem de valoros, de aceea nu te aștepta să-l primești de la oameni falși.Viata este prea scurta pentru a o petrece cu oameni care nu merita.Nu mai petrece timp cu persoanele nepotrivite.Este timpul să renunți la ele și să mergi mai departe. Găsește alti oameni.Gaseste oameni care merită efortul și iubirea ta.Intr’o lume plina de falsitati indrazneste sa fii intotdeauna sincer si spune lucrurilor pe nume. Oamenii cu capul pe umeri te vor aprecia și îți vor aprecia adevărat avaloare.Restul? Tu n-ai nevoie de resturi. Doar așa vei dobândi fericirea, sănătatea,bogăția și iubirea.

loading...

Add comment