Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
miere-scortisoara

Consumați în fiecare seară acest amestec și veți uita de depozitele de grăsime

Principalele ingrediente acestui amestec sunt mierea și scoțișoara. Mierea si scortisoara sunt doua produse extrem de cunoscute, iar folosite împreună au efecte mult mai puternice.Unul dintre beneficiile consumului de miere şi scoţişoară constă în arderea depozitelor de grăsime.

Mierea este un bun antioxidant, iar aceasta combinatie de miere si scortisoara ajuta și la prevenirea afectiunilor pulmonare, regleaza functiile sistemului digestiv.Scorţişoara reduce nivelul colesterolului rău, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi sprijină sănătatea tenului, a inimii, a stomacului şi a intestinelor. La fel de important, ajută inclusiv în procesul de ardere a grăsimilor din organism. Combinând scorţişoara cu mierea şi consumându-le dimineaţa şi seara, vei reuşi să scapi de kilogramele în plus mai repede, mai uşor şi într-un mod mai sănătos

Pentru prepararea amestecului, ai nevoie doar de aceste două ingrediente şi apă, fără a mai adăuga altceva și este foarte uşor de preparat. Se pune o cană cu apă la fiert, în timp ce într-o altă cană se amestecă o linguriţă de miere şi ½ linguriţă de scorţişoară, până când se formează o compoziţie omogenă. După ce apa a început să clocotească, se lasă 4-5 minute să se mai răcească, după care se adaugă peste amestec. Este extrem de important să nu adaugi apa fierbinte peste miere, pentru că îi va distruge enzimele benefice.Băutura se bea seara, înainte de culcare. Dieta cu miere şi scoţişoară durează în funcţie de câte kilograme vrei să scapi. De asemenea, pe durata regimului cu miere şi scorţişoară se recomandă evitarea consumului de alimente bogate în zahăr şi grăsimi.

Combinaţia de miere şi scorţişoară curăţă tractul digestiv şi elimină paraziţii, fungii şi bacteriile nocive care încetinesc digestia.

Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma acest amestec.

loading...

Add comment