Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Recomandările unui pediatru: „Dacă un copil în timpul verii petrece 2 luni la țară și aleargă desculț, flămând și murdar, el va fi sănătos tot anul”

Dr. Eugene Komarovsky, este un pediatru renumit, cu 25 de ani de activitate si autorul mai multor carti referitoare la sanatatea copilului. El a câștigat popularitate în rândul multor părinți.Totuși, la urma urmei, a fost unul dintre primii care era adecvat și disponibil pentru a explica mamei și părinților cum să mențină și să consolideze sănătatea copiilor.Recomandările sale nu sunt ca sfaturile medicilor obișnuiți, dar întotdeauna simple și ușor de înțeles de părinți.

15 reguli de aur ale renumitului pediatru.
1. Principala bunăstare a familiei este sănătatea mamei. Tata trebuie să lupte și cu zmeul dacă este nevoie și să-i dea mamei să mănânce, să doarmă, să meargă.
2. Principalul lucru care conteza in viata este fericirea si sanatatea familiei. Familia nu ar trebui sa traiasca doar cu interesele copilului, ci cu interesele intregii familii.
3. Nu pierdeți timpul și nervii pe o constantă căutând „nereguli” în propriul copil.
4. Un copil fericit este un copil care are atât mama, cât și tata, găsind timp nu numai pentru copil să-l iubească, ci să se iubească și unul pe altul.

5. Fericirea tarii incepe atunci cand barbatul acorda atentie nu numai razboiului, petrolului, gazului si banilor, ci si cand se ocupa de copii. Doar atunci tara incepe sa se dezvolte.
6. Daca un copil petrece 2 luni la tara, in timpul verii, si alearga descult, flamand si murdar, isi restabileste sanatatea pentru tot anul. Exact asa ar trebui sa fie un copil normal, slab si activ.
7. Pentru a fi fericite, trebuie să vă educați bărbații înainte de a concepe un copil. Dar voi întâi îi alintați iar apoi se dovedesc a fi „ca niște copii.

8. Dacă aveți un copil care se îmbolnăvește frecvent, cumpărați un câine. Poți uita să ieși la plimbare cu copilul, în schimb câinele trebuie plimbat de două ori pe zi.
9. Toată lumea știe cum se fac copiii, dar ce să facă cu ei mai târziu nu știu toți.
10. Nu pierdeți timpul și nervi pe o constantă căutând „nereguli” la propriul dvs. copil.
11. Cei mai mulți oameni se nasc sănătoși, medicii îi fac mai apoi bolnavi…
12. Un copil fericit este, în primul rând un copil sănătos și doar după asta un copil care poate să citească și să cânte la vioară.
13. O minte ascuțită este principalul obstacol atunci când vine vorba de naștere.
14. Copilul, nu datorează nimic, nimănui!
15. Un nou-născut este un obiect biologic la fel ca și un pui de lup, purceluș sau un pui de urs.

loading...

Add comment