Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masajul-degetelor

Fiecare deget este conectat la 2 organe.Această metodă japoneză antică poate trata diferite probleme de sănătate

Cultura japoneză este foarte interesantă,oamenii au încă un respect foarte mare față de tradiție, iar acest amestec unic este ceea ce a permis poporului japonez să prospere într-o lume care pare să meargă tot mai mult în jos.Poporul japonez pune accent foarte mult pe sănătate.Aceștia au o metodă străveche de vindecare, bazată pe stimularea anumitor puncte esențiale ale degetelor.Corpul uman conține o mulțime de puncte de presiune.Utilizarea punctelor de presiune este o practică neinvazivă și relativ lipsită de riscuri,ba mai mult se spune că aduce doar beneficii sănătății generale.

Fiecare deget este conectat la o cale care servește mai multor scopuri.Aceasta înseamnă că fiecare deget reprezintă organe, emoții, simptome și condiții care pot apărea în corpul uman. Metoda presupune ținerea degetului strâns timp 3-5 minute, inspirat și expirat adânc.După care trebuie să masate degetele de la ambele mâini. Întregul proces durează foarte puțin timp, iar efectele vă pot ajuta să depășiți diverse probleme de sănătate.

Alegând unul dintre degetele de pe palmă și aplicând stimularea cu mâna dominantă așa cum este descris mai sus, puteți afecta stările care merg cu acel deget. Iată în continuare mai multe despre ce reprezintă fiecare deget și la ce organ al corpului este conectat.

  1. Degetul mare este asociat cu splina și stomacul.Masând acest deget poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap, probleme ale pielii, nervozitate, dureri de stomac.
  2. Degetul arătător este asociat cu rinichii și vezica urinară.Masarea degetului arătător ameliorează diareea, probleme de digestie, dureri musculare, dureri de dinți, dureri de spate.
  3. Degetul mijociu este asociat cu ficatul și vezica biliară.Masandu-va degetul mijlociu, puteți scăpa oboseală, probleme de circulatie, dureri de cap – in special in zona frontala, dureri menstruale, migrene.
  4. Inelarul este asociat cu plămânii și intestinul gros.Masându-l, poate trata diverse afecțiuni ale pielii, probleme de digestie, astm și alte probleme respiratorii.
  5. Degetul mic este asociat cu inima și intestinul subțire.Este foarte util pentru tratamentul bolilor de inima, probleme osoase și dureri in gat.

Dacă aveți probleme de sănătate cu privire la unele dintre aceste organe, încercați să utilizați această metodă japoneză și experimentați beneficiile ei. Aceste mici exerciții de masaj vă pot ajuta să rămâneți sănătos. Aceste trucuri sunt cu adevărat uimitoare și bune pentru a scăpa de durerile corpului în mod natural și rapid.

loading...

Add comment