Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un antrenament simplu care îți poate transforma întregul corp în doar o lună

Cu toții vrem să vedem corpuri sănătoase, tonifiate și frumoase când privim în oglindă. Dacă credeți că aveți nevoie de exerciții foarte complicate, cu o mulțime de echipament atletic, pentru a obține un corp perfect, probabil că veți fi surprins să știți că există o soluție mai ușoară. Se pare că exercițiile simple organizate într-un plan de antrenament curativ pot face minuni pe corpul tău și schimba tonusul musculaturii dvs. și într-un timp scurt.Iată în continuare o rutină de antrenament simplă, care vă va ajuta să vă tonifi întregul corp în doar 4 săptămâni.

1. Planșă.


Acest exercițiu este perfect pentru a-ți consolida mușchii, pentru a-ți tonifia abdomenul și pentru a-ți construi umerii. Stați într-o poziție de împingere pe podea, mențineți un unghi de 90 de grade în coate și fixați-vă pe coate și degetele de la picioare. Păstrați o linie dreaptă din cap până la picioare.

2. Flotări.


Dacă faceți flotări în mod corect, utilizați tricepsul, umerii, spatele și pieptul, care vă asigură antrenament pentru întregul corp.Stați pe podea pe piept și pe stomac. Puneți-vă mâinile lângă piept chiar sub umeri. Împingeți-vă și aduceți trunchiul, pieptul și coapsele de pe podea. Păstrați-vă abdomenul strâns, astfel încât corpul dumneavoastră să formeze o linie dreaptă. Împingeți-vă încet jos la podea și ridicați-vă.

3. Genuflexiuni.


Când faceți squaturi, vă antrenați cvadricepsul, picioarele și mușchii fesieri.Începeți să stați în picioare cu picioarele aliniate după umăr, sau mai largi, dacă vă simțiți instabili. Extindeți coloana vertebrală, îndoiți genunchii și ajungeți la șolduri înapoi, ca și cum ați fi așezat pe un scaun. Întoarceți-vă în picioare cu o expirare și repetați exercițiul.

4. Extensii.


Acest exercițiu vă întărește abdomenul, partea inferioară a spatelui, și coapsele.Îngenuncheați cu mâinile ferm așezate pe pământ în jurul lățimii umărului. Ridicați o mână și genunchiul opus de pe podea în timp ce vă echilibrați pe cealaltă parte și genunchiul pentru a vă menține concentrarea în greutate.Întindeți-vă brațul în față și extindeți piciorul opus în spatele vostru. Țineți o linie dreaptă de la mâna dvs. la degetele de la picioare. Țineți apăsat câteva secunde, apoi reveniți la poziția de pornire și repetați exercițiul pentru cealaltă parte.

5. Podul pe jumate.


Acesta este un exercițiu de bază care vizează întărirea feselor, soldurilor, și mușchii spinării.Așezați-vă pe podea pe spate cu genunchii îndoiți și picioarele răspândite în șold. Țineți brațele la o parte, cu palmele orientate în jos. Ridicați pelvisul și strângeți bine glutele. Țineți poziția pentru o secundă și coborâți șoldurile înapoi la podea. Repetați exercițiul.

Urmați acest program de 4 săptămâni pentru a obține cele mai bune rezultate.Specialiștii consideră că este mai bine să organizați exercițiile în două planuri de antrenament și să le schimbați la anumite intervale și eventual să urmați și o dietă corespunzătoare.

loading...

Add comment