Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
drojdia

Drojdia, aliatul perfect pentru păstrarea sănătății.Cel mai bun remediu natural împotriva osteoporozei,anemiei,stresului,balonării,dar și îngrijirii feței, părului și unghiilor.

Drojdia este cu siguranta asociatul oricarei gospodine.Totusi, stiati ca pe langa scopurile culinare, drojdia este aliatul perfect pentru pastrarea sanatatii si frumusetii pielii, sanatatii unghiilor si parului si mentinerea unui organism sanatos in tot intregul sau?

Drojdia conține 16 aminoacizi, 17 vitamine și 14 minerale și este folosită mai ales pentru prepararea pâinii și a băuturilor alcoolice. În trecut, era cunoscută ca „nămol de bere” și era considerată un „medicament divin”.

Datorită conținutului mai mult decât generos de minerale, aminoacizi, vitamine și proteine, drojdia de bere se recomandă și ca supliment natural mai ales în cazul celor care suferă de anemii sau celor care nu au o rezistență optimă la efort.Senzația de balonare apare din cauza intestinelor leneșe iar drojdia este soluția ideală pentru a îmbunătăți digestia: este un probiotic natural care stimulează flora intestinală. Se adaugă un pic de pudră de drojdie într-un pahar cu apă călduță și se bea.Drojdia se mândrește cu un conținut bogat de oligoelemente și minerale esențiale pentru funcționarea tuturor proceselor din organism. Este bogată în complexul de vitamina B, minerale precum magneziu, care luptă împotriva stresului, calciu care luptă împotriva osteoporozei și fier.

Îngrijirea feței.
Drojdia este bogată în vitamina B, curăță și reîmprospătează pielea, o face mai moale și mai mătăsoasă.De asemenea, are capacitatea de a regenera pielea uscată și deteriorată. Pentru rezultate pe termen lung, se recomandă folosirea unei măști pe bază de drojdie și de lapte care se aplică pe zona afectată de 2 ori pe săptămână, într-un tratament de 2 luni.De asemenea, are capacitatea de a regenera pielea uscată și deteriorată. Pentru rezultate pe termen lung, se recomandă folosirea unei măști pe bază de drojdie și de lapte care se aplică pe zona afectată de 2 ori pe săptămână, într-un tratament de 2 luni

Îngrijirea unghiilor.
Ca unghiile să fie sănătoase și frumoase, au nevoie de suficientă vitamina B și de calciu, fier, iod, magneziu, elemente pe care drojdia le conține din plin. Se poate consuma pudră de drojdie diluată într-un pahar cu apă călduță în fiecare zi.Unghiile vor deveni mai puternice, vor crește mai repede și nu se vor rupe atât de ușor.

Îngrijirea părului.
Părul cade aproape în fiecare zi dar din cauza stresului, oboselii și din cauza schimbărilor sezoniere, această cădere se poate înteți, caz în care părul are nevoie de vitamina B8 care se găsește și în drojdie.Se recomandă următoarea mască: se pune jumătate de cub de drojdie într-un bol mic și se adaugă apă fierbinte cât să formeze o pastă. Se lasă deoparte pentru 30 de minute după care se aplică la rădăcini și se lasă să acționeze 30 de minute. Se clătește bine cu apă caldă.

loading...

Add comment