Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
crema de brusture

Crema naturală de brusture, eficientă în dureri lombare, spondiloză cervicală, dureri de genunchi și încheieturi

Durerile de spate, de genunchi și de încheieturi pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții noastre. Din fericire, există opțiuni naturale pentru a gestiona aceste probleme, iar una dintre ele este crema naturală de brusture. Această cremă poate fi eficientă în tratarea durerilor lombare, spondilozei cervicale și altor dureri articulare. Iată o rețetă simplă pentru a prepara această cremă acasă:

Ingrediente:
2-3 rădăcini de brusture proaspete sau uscate
1 ceașcă de ulei de măsline sau ulei de cocos
1 lingură de ceară de albine
10-15 picături de ulei esențial de lavandă (opțional, pentru miros)

Instrucțiuni:
Spălați și tăiați rădăcinile de brusture în bucăți mici.
Încălziți uleiul de măsline sau uleiul de cocos într-o cratiță la foc mic.
Adăugați rădăcinile de brusture tăiate în ulei și lăsați-le să se infuzeze timp de 1-2 ore la căldură scăzută. Nu le lăsați să fiarbă.
După ce au fost infuzate suficient, strecurați uleiul pentru a elimina rădăcinile de brusture.
Întoarceți uleiul infuzat în cratiță și adăugați ceara de albine.
Amestecați până când ceara se topește complet în ulei și se amestecă bine.
Dacă doriți, adăugați uleiul esențial de lavandă pentru a conferi cremei un miros plăcut și proprietăți de relaxare.
Turnați crema într-un recipient de sticlă sau o cutie mică și lăsați-o să se răcească și să se întărească.
Această cremă naturală de brusture poate fi aplicată local pe zonele dureroase ale spatelui, genunchilor, încheieturilor sau altor zone afectate. Este important să masați ușor zona pentru a ajuta la absorbția cremei. Puteți folosi această cremă de două ori pe zi sau de câte ori simțiți nevoia de ea.

Este important de menționat că rezultatele pot varia de la o persoană la alta, iar această cremă nu trebuie să înlocuiască sfaturile medicale profesionale. Dacă aveți dureri persistente sau o afecțiune medicală, consultați întotdeauna un medic sau specialist în sănătate.

Crema naturală de brusture este o alternativă sigură și eficientă la cremele comerciale pentru durere, care pot conține adesea substanțe chimice nocive. Cu ingrediente simple și naturale, puteți să vă bucurați de beneficiile acestei creme în gestionarea durerilor articulare și musculare.

loading...

Add comment