Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Afinele sunt comorile pădurii.Ele tratează infecțiile urinare, previn cancerul și scad tensiunea arterială

Aceste comori ale pădurii sunt foarte bune pentru sănătatea noastră.Ele sunt de fapt cele mai mari antioxidante în comparație cu alte fructe de padure, spune Nutritionist Jenna Gorham, RDN. Au de asemenea un continut foarte scăzut de zahăr.Afinele sunt o hrană sănătoasă, datorită conținutului ridicat de nutrienți și antioxidanți.O jumatate de ceasca de afine contine doar 25 de calorii.Nutrientii din afine au fost legate de un risc mai mic de infectii ale tractului urinar, prevenirea anumitor tipuri de cancer, imbunatatirea functiei imune si scaderea tensiunii arteriale.Această caracteristică a Centrului de cunoștințe MNT face parte dintr-o colecție de articole despre beneficiile pentru sănătate ale alimentelor populare.

Afinele sunt poate cel mai bine cunoscut fruct pentru rolul sau in prevenirea infectiilor tractului urinar, in special pentru cei cu infectii recurente. Nivelul ridicat de proantocianidine antioxidante din afine ajută la stoparea anumitor bacterii de aderarea la pereții tractului urinar. În acest fel, ele ajuta la prevenirea infecțiilor.Cu toate acestea, cercetatorii de la Texas A & M Health Science Center Colegiul de Medicina din Houston au constatat ca in timp ce fructele pot face acest lucru, sucul de afine este putin probabil sa aiba acelasi efect. Acest lucru se datorează faptului că este nevoie de o concentrație foarte mare de afine pentru a preveni aderarea bacteriană.

Reduc riscul apariției bolilor cardiovasculare.
Unele dovezi sugerează că polifenolii din afine pot reduce riscul bolilor cardiovasculare.Aceasta face acest lucru prevenind acumularea de trombocite si reducerea tensiunii arteriale, prin mecanisme anti-inflamatorii.

Previn apariția cancerului.
Cercetările au arătat că substanțele nutritive din afine pot ajuta la încetinirea progresiei tumorale și pot avea un impact pozitiv asupra cancerului de prostată, ficat, sân, ovarian și de colon.

Acestea pot reduce colesterolul rău.
Cercetările sugerează, de asemenea, că consumul regulat de afine poate reduce LDL sau colesterolul „rău” și trigliceridele, o altă componentă a colesterolului „, spune dr. Agarwal.

Afinele stimulează sistemul imunitar.
Afinele ajuta la imbunatatirea imunitatii corpului si rezista diferitelor infectii si boli. Trebuie să fie consumate de oameni care au dezvoltat un sistem imunitar slab și, în general, captează ușor infecțiile.Nutrienții din afine contracarează simptomele nefavorabile și protejează corpul dumneavoastră de diverse boli.

loading...

Add comment