Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
iubeste-mama

Cât timp veţi trăi voi, să o iubiţi pe mama. Să o ajutaţi la bătrâneţe, la boală, la chin, că mare binecuvântare primiţi de la Dumnezeu.

Copilul este dator cu recunoștință și respect față de părinții săi.Nimic din lume nu se compară cu dragostei unei mame.Mama este singura persoană care se va bucura din toată inima de succesele și realizările copilului său.Mama este icoana vietii careia se cuvine sa ne inchinam, cu dragoste.Mama este acea persoană care poate ierta totul, chiar și atunci când legea și oamenii nu pot ierta. Și aceasta este și marea putere a iubirii materne.Iubirea maternă este loială și necondiționată.Și știind asta, le acordăm mereu mamelor atâta atenție cât avem nevoie? La urma urmei, doar o mamă ne va iubi mereu și în orice împrejurare.

Pentru o mamă, copilul ei este cel mai bun din lume.Iar noi copiii nu ar trebui să uităm niciodată de mamele noastre. Mamele noastre merită atenție,respect și înțelegere constantă.Mama este un cuvânt mare care poartă multă lumină, căldură și dragoste. Tot ce avem este tot ce ne-a dat mama noastră. Ea a dat tuturor lucrul cel mai de preț – viața.Datorită mamelor noastre, am învățat să scriem și să citim, să rezolvăm tot felul de probleme care se întâlnesc pe drumul vietii.

Fiecare dintre noi este recunoscător mamei sale dragi și iubite pentru toate lucrurile mărețe pe care le face.Nu trebuie să uitați niciodată mamele voastre, pentru că nu uită niciodată de copiii lor.Mama merită doar laude și atenție.Niciun prieten și nicio prietenă nu o poate înlocui pe mama ta.Mama este cea mai bună, iubită, grijulie și răbdătoare persoană. Ea este ca un înger păzitor pentru fiecare dintre noi.Ea are grijă de fiecare membru al familiei.

Iubiți-vă mama! Să o ajutaţi la bătrâneţe, la boală, la chin, că mare binecuvântare primiţi de la Dumnezeu.Mama este fiinta careia ii suntem datori cu un respect profound, careia ii multumim pentru faptul ca ne-a adus pe lume si ca alaturi de Dumnezeu a contribuit la existenta noastra, daruindu-ne cel mai frumos cadou pe care il putem primi cu inima deschisa și anume viata.Pe chipul mamei stau întipărite fericirile și tristețile noastre, iar în sufletul ei sălășluiește infinitul.Cei mai bogați oameni din această lume sunt oamenii care încă au o mamă.

Prețuiește-ți mama cât încă mai este în viață și spune-i că o iubești de câte ori ai ocazia.

loading...

Add comment