Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie puternică iartă, dar nu uită.Chiar dacă supărarea trece, urmele rămân în suflet.

Viața este destul de complexă.A ierta pe cineva că te-a rănit cu adevărat, mai ales dacă a mărturisit că te iubește, poate părea aproape imposibil. Cum poți ierta pe cineva pentru că îți distruge încrederea, îți îndepărtează securitatea atât fizică cât și emoțională, te izolează de familie și prieteni sau afectează educația copiilor tăi și lista continuă. Cum îi iertați pentru asta?

Dacă cineva ne-a rănit foarte rău, nu vrem să-i iertăm prea ușor. Dorim ca aceștia să înțeleagă impactul pe care acțiunile lor l-au avut asupra noastră și, prin urmare, reținerea acceptării este ca ultimul nostru control asupra ceea ce ni s-a întâmplat. Putem simți că dacă iertăm prea ușor lăsăm cealaltă persoană să se simte ușurată și ne pregătim să fim răniți din nou.A fi capabil să ierți pe cineva nu este deloc ușor. Lucrul important de reținut este că nu este iertarea în sine, ci modul în care iertăm, este important.

O femeie puternică iartă, dar nu uită.Iartă cealaltă persoană, dar nu uită ce a făcut.Reflectă asupra a ceea ce s-a întâmplat, învață și stabilește noi frontiere pentru a se proteja de a fi rănită din nou.Asta nu garantează că persoana respectivă nu o va răni din nou, dar ceea ce face este să se asigurați că nu va mai fi rănită în același mod.Când procesăm iertarea, dar nu uităm, învățăm din experiențe dureroase, procesarea emoțională este importantă, dar și înțelegerea a ceea ce s-a întâmplat.Chiar dacă supărarea trece, urmele rămân în suflet.De aceea, s-ar putea să ierti pe cineva, dar să nu îi permiți să continue să fie în viața ta. Conflictul este inevitabil în viață, dar prelucrarea iertării și asumarea angajamentului de a nu uita te ajută să te întărești pentru viitor.

ertarea este cu adevărat importantă pentru sănătatea voastră emoțională, deoarece atunci când refuzați să iertați pe cineva, vă țineți de toată furia și amărăciunea pe care acțiunile persoanelor le-au creat în interiorul vostru. Furia pe care o simți te poate distruge din interior spre exterior.uria este o emoție secundară care te poate împiedica să simți toate emoțiile care sunt adânci în tine și important pentru care să fii conștient pentru propria creștere personală.Iertarea este despre tine și nu despre cealaltă persoană și este o abilitate să stăpânești iertarea, dar să nu uiți. A fi în legătură cu tine însuți, a-ți spune adevărul și a fi în integritatea ta cu motive pure necesită iertarea celorlalți.Îți revizuiești limitele pentru a te păstra în siguranță și înveți lecții valoroase de viață care te protejează și te fac mai puternică.

loading...

Add comment