Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să scapi de gușă.Cele mai eficiente 7 exerciții

Posibilitatea de a mânca sănătos și de a fi activ fizic sunt câteva exemple de obiceiuri bune care vă pot ajuta corpul să rămână tânăr și în formă. În continuare am făcut o listă cu cele mai bune exerciții menite să vă ajute să scăpați de gușă.

Încălzirea mușchilor.


La fel ca înainte de orice alt antrenament, veți dori să vă încălziți mușchii faciali.În acest scop, mișcați maxilarul inferior înainte și înapoi și apoi lateral lateral. Toate mișcările ar trebui să se efectueze încet și fără probleme. Repetați exercițiul de 8-10 ori.

1. Primul exercițiu.


Deschideți-vă gura și rotiți buza de jos peste dinții inferiori. Imaginați-vă că trebuie să scoateți apa cu maxilarul inferior. Mișcați-vă capul în jos și închideți gura în timp ce ridicați capul.În timp ce efectuați acest exercițiu, asigurați-vă că colțurile buzelor sunt complet relaxate. Repetați de 5-7 ori.

2. Atingeți nasul.


Gușa este, de asemenea, asociată cu slăbiciunea mușchilor hioizi. De aceea, ele trebuie consolidate.Scoateți limba cât mai mult posibil și încercați să ajungeți la nas cu vârful limbii. Ține-ți buzele relaxate. Repetați de 5 ori.

3. Fața ovală perfectă.


Dacă doriți să vă întoarceți forma feței la o privire mai tânără și trageți obrajii în sus, faceți următorul exercițiu: întoarceți-vă capul spre stânga și trageți maxilarul inferior înainte, tensionându-vă mușchii gâtului. Ar trebui să simțiți mușchii din stânga gâtului cum se întind. Apoi, întoarceți capul spre dreapta și faceți aceeași mișcare. Repetați de 5 ori pe fiecare parte.

4. „Sărut girafa”.


Imaginați-vă că trebuie să sărutați o girafă sau pe cineva care este foarte înalt. Ridicați-vă fața în sus și priviți tavanul. Împinge-ți buzele ca și când ai de gând să săruți pe cineva. Dacă faceți exercițiul corect, ar trebui să simțiți o tensiune puternică în gât. Țineți poziția timp de 5 până la 8 secunde și eliberați-o. Repetați de 5 ori.

5. Rezistența.


Pentru acest exercițiu, trebuie să strângeți pumnii și să-i puneți direct sub bărbie. Apoi începeți să vă mișcați falca inferioară ușor în jos pe pumnii dumneavoastră, și tensionați-vă mușchii în timp ce depășiți rezistența.Forța de presare ar trebui să crească treptat. Când ajungeți la rezistența maximă, țineți apăsat timp de 3 secunde. Apoi relaxați-vă și repetați exercițiul de 5-7 ori.

6. Zâmbetul.


Strângeți dinții cu gura închisă și încercați să întindeți colțurile buzelor cât mai larg posibil. Acum împingeți limba împotriva palatului tare, crescând treptat forța de presare. Dacă simțiți o tensiune puternică în mușchii bărbiei, atunci ați făcut exercițiul corect. Țineți această senzație de tensiune timp de 5 secunde, apoi relaxați-vă timp de 3 secunde. Repetați de 5-8 ori.

7. Obrajii plini.


Inhalați adânc și umpleți-vă gura cu aer. Închideți gura și împingeți obrajii. Acum, apăsați palmele pe obraji pentru a vă simți tensiunea în mușchii voștri. Țineți timp de 3-5 secunde, apoi eliberați aerul și relaxați-vă. Repetați exercițiul de 5-6 ori.

loading...

Add comment