Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
zat-de-cafea

5 motive să refolosești zațul de cafea și să nu îl mai arunci la gunoi.Poate combate celulita și reduce pungile de sub ochi.

Puteți obține multe beneficii dacă beți o ceașcă de cafea. Dar există de asemenea și beneficii în zațul de cafea.După ce ați băut cafeaua, nu mai aruncați la gunoi zațul de cafea. Există o mulțime de lucruri pe care le poți face cu zațul de cafea.Nu ne interesează să vă pierdem timpul,așa că am adunat cele mai simple, practice și pline de satisfacții utilizări ale zațului de cafea.

1.Zațul de cafea poate combate celulita.
Cofeina și antioxidanții din zațul de cafea pot ajuta la combaterea celulitei, a cercurilor de sub ochi și a altor semne de îmbătrânire a pielii.

2.Ajută la cultivarea unei grădini sănătoase.
Zatul de cafea este, de asemenea, plin de substanțe nutritive care pot hrăni plantele și pot descuraja dăunătorii din grădina ta.Puteți reutiliza zațul de cafea ca îngrășământ pentru a ajuta la cultivarea unei grădini sănătoase, amestecând solul obișnuit de plantare cu pământ vechi.Dacă sunteți pasionați de grădinărit de legume, plantele de tomate preferă solul acid și vor beneficia de o doză sănătoasă de zaț de cafea dacă este amestecată în solul lor.

3.Stimulează creșterea părului.
Șampoanele și produsele de coafat lasă adesea reziduuri care îți pot toci și îți pot îngreuna părul.Exfolierea scalpului cu zat de cafea poate ajuta la eliminarea depunerilor și a celulelor moarte ale pielii.Înainte de a vă șampona, luați pur și simplu o mână de zaț de cafea și masați scalpul și părul pentru câteva minute. Apoi spălați și clătiți așa cum procedați de obicei.

4.Zațul de cafea previne apariției îmbătrânirii și reduce pungile de sub ochi.
Pielea din jurul ochilor este extrem de delicată și conține foarte puțin țesut adipos. Din acest motiv, este unul dintre primele locuri în care ați putea observa semne de îmbătrânire.Zatul de cafea pare a fi o solutie promitatoare datorita continutului lor ridicat de antioxidanti si cafeina.Cofeina are proprietăți antiinflamatorii și stimulează circulația sângelui în jurul ochilor, ceea ce poate ajuta la reducerea apariției cearcănelor și a umflăturilor.Pur și simplu adăugați apă sau ulei de cocos în zațul de cafea pentru a forma o pastă. Aplicați amestecul sub ochi și lăsați-l să stea aproximativ 10 minute înainte de clătire. Repetați acest proces zilnic sau după cum este necesar.

5.Bun pentru a retușa mobila.
Asigurați-vă că testați într-un loc neobservat, mai întâi.Pur și simplu amestecați zațul de cafea folosit, 1/4 de cană de apă caldă și 1/4 de cană de oțet pentru a crea o pată utilă care remediază în mod natural zgârieturile. Agitați amestecul și lăsați-l la infuzat cel puțin o oră înainte de utilizare. Pur și simplu frecați în zgârieturi, aplicând de câte ori este necesar.

În concluzie, data viitoare când vă pregătiți o ceașcă de cafea, luați în considerare reutilizarea zațului de cafea folosind una dintre ideile din acest articol.

loading...

Add comment