Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
telefonul-mobil

Obiceiul pe care mulți dintre noi îl avem și care poate duce la boli grave. Neurochirurg: „Dormi fără telefon, uită-te la cer dimineața, bea apă…”

Prof. dr Alexandru Vlad Ciurea a explicat cât este de periculos pentru o persoană să doarmă cu telefonul lângă cap și cât de ușor se ajunge la dependența de telefonul mobil, chiar și în cazul copiilor.Dependența de telefon fiind o mare problemă în zilele noastre.

”Lăsați telefonul! Vă treziți, inspirații aer, faceți câteva mișcări de gimnastică, beți un pahar cu apă, după cafeluță vă gândiți la telefonul mobil”, a spus specialistul, în emisiunea „Neatza, cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

„Dați-mi voie să vă dau câteva sfaturi, sunt medic neurochirurg de foarte mulți ani și nu trebuie să vă supărați pe mine dacă vă dezvălui câteva metode de relaxare pentru a avea un creier sănătos și mereu „în formă”. În primul rând, dormiți fără telefonul mobil pe noptieră. Aerisiți bine dormitorul înainte de culcare și nu porniți căldura la maximum.”

”Telefonul emite radiații, este dovedit. Și sunt tot felul de experimente, nu are rost să le amintim pe toate.Trebuie să îl ținem la distanță. Îl punem undeva mai departe, nu lângă inimă.” Acestea au fost doar câteva dintre sfaturile oferite de domnul doctor cu privire la telefonul mobil în emisiunea Neața, cu Răzvan și Dani.

Medicul recomandă să dormim fără telefonul mobil în apropiere. „Dimineaţa ar fi bine să privim cerul sau peisajul, pentru a ne stimula centrii vizuali, să ascultăm o melodie care ne place pentru a ne stimula centrii auditivi şi să bem un pahar cu apă la trezire.

loading...

Add comment