Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ouăle de prepeliță fac minuni pentru sănătatea noastră

Cele mai importante beneficii pentru sănătate ale ouălor de prepeliță includ capacitatea lor de a îmbunătăți vederea, de a crește nivelul de energie și de a stimula creșterea.Ouăle de prepelite contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea metabolismului , la reducerea tensiunii arteriale , la ameliorarea alergiilor, la curățarea corpului și la prevenirea bolilor cronice.

Ce sunt ouăle de prepeliță și cum arată


Ouăle de prepelite sunt în mod semnificativ mai mici decât ouăle de rață și de pui și sunt consumate pe scară largă și vândute ca produse de noutate din întreaga lume. Sunt de obicei consumate 3-5 la un moment dat, datorită dimensiunilor lor mai mici. În afară de a fi considerate „drăguțe”, ele sunt, de asemenea, bogate în substanțe nutritive care le fac o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru dieta dumneavoastră.
consumul acestei varietăți de ouă este dominat de piața asiatică, unde sunt în mod obișnuit găsit ca aliment ieftin stradal, dar gălbenușul bogat, aromat a crescut cererea pentru aceste ouă în multe preparate culinare. Acestea au un raport mai mare de galben-alb decât ouăle normale, ceea ce le poate face potențial periculoase pentru persoanele cu colesterol ridicat, dar, în general, ouăle de prepelite sunt considerate foarte sănătoase și pentru cei cu colesterol.

Ouăle de prepelite sunt o sursă bogată de proteine, colesterol bun, vitamina B1, vitamina B2 și vitamina A. Comparativ cu ouăle de pui, ouăle de prepelite au de șase ori mai multă vitamină B1 și de cincisprezece ori mai mult vitamina B2.Proteina ovomucoidă, prezentă în aceste ouă, este foarte hrănitoare și contribuie la creșterea imunității.

Beneficiile pentru sănătate a ouălor de prepeliță
Ouăle de prepelit sunt o substanță de înmulțire a multor substanțe nutritive și, prin urmare, sunt o opțiune sigură de a include în dieta dumneavoastră. Să aruncăm o privire mai atentă la beneficiile lor pentru sănătate.

Îmbunătățirea vederii
Există un nivel impresionant ridicat de vitamină A, care se găsește în ouăle de prepeliță, ceea ce înseamnă că ajută la protejarea vederii. Activitatea antioxidantă a vitaminei A poate ajuta la reducerea degenerării maculei și la prevenirea dezvoltării cataractei, ajutându-vă să vedeți mai bine.

Echilibrează nivelul colesterolului
Există o cantitate bună de acizi grași beneficii găsite în ouăle de prepelite pe care mulți oameni se bucură, datorită efectelor lor de stimulare a inimii. Colesterolul HDL este forma „bună” a colesterolului pe care corpul nostru trebuie să o compenseze efectele negative ale LDL sau ale colesterolului rău, iar HDL reprezintă mai mult de 60% din grăsimea din ouăle de prepeliță. Cu toate acestea, pentru persoanele cu probleme de colesterol preexistente, adăugarea unor cantități mari de ouă în dieta dvs. poate să nu fie cea mai bună alegere, deoarece există aproximativ 1,6 grame de grăsimi saturate în fiecare porție.

Stimularea creșterii
La fel ca și ouăle de pui obișnuite, ouăle de prepelite furnizează proteine ​​dieta, de care avem nevoie pentru nenumărate procese din corpul nostru. Proteinele sunt împărțite în componentele lor constitutive și reformate pentru celule noi, țesuturi, mușchi, oase și vasele de sânge. Punchul de proteine ​​al acestor ouă poate asigura o creștere sănătoasă și normală a organismului.

Reduce tensiunea arterială
Prezența potasiului, în ouăle de prepeliță, prezintă abilități de reducere a tensiunii arteriale, deoarece acest mineral acționează ca un vasodilatator și ajută la ameliorarea stresului și stresului asupra arterelor și vaselor de sânge. Există o cantitate mai mare de potasiu în ouăle de prepelit decât în ​​ouăle de pui.

Curăță corpul de toxine
Detoxifierea organismului este importantă, în special în atmosfera de astăzi, care este umplută cu toxine, poluanți și metale grele. Studiile au arătat că adăugarea acestor ouă în dieta ta poate ajuta la eliminarea toxinelor din sânge , deoarece acestea ajută la reducerea dimensiunii pietrelor vezicii urinare și a rinichilor.

Prevenirea bolilor cronice
Antioxidanții sunt componente cruciale ale sănătății umane, deoarece luptăm în mod constant cu radicalii liberi care provoacă boli cronice și cancer . Ouăle de prepelit au niveluri semnificative de vitamină C și vitamină A, care pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea sănătății generale.

Tratarea alergiilor
Ouăle de prepelit sunt bogate în proteine ovomucoide , care acționează ca un agent natural anti-alergen în organism. Prin urmare, dacă suferiți de congestie , inflamație sau alte simptome de reacții alergice , ouăle de prepeliță vă pot aduce organismul înapoi la normal.

loading...

Add comment