Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Credința în Dumnezeu mi-a dat totul…” – Denzel Washington

Este cunoscut drept starul fimelor „Philadelphia” și „American Gangster”,dar Denzel Washington este cunoscut și ca un star de hollywood care nu se teme să vorbească deschis despre credința sa creștină.Sfatul lui pentru absolvenții Universității Dillard este ”să-l puneți pe Dumnezeu pe primul lor în tot ceea ce faceți”.De la început, Denzel Washington a rămas întotdeauna fidel credinței sale și a exprimat deschis modul în care puterea lui Dumnezeu l-a ajutat în viață.Iată în continuare câteva dintre citatele sale centrate pe credință pe care Washington le-a împărtășit lumii.

„Credinţa mea mă ajută să înţeleg că circumstanţele nu dictează fericirea mea, pacea mea interioară.”

„Eu cred în Dumnezeu şi mă gândesc că dacă mi-a sunat ceasul, nu am ce face în privinţa asta. Poţi fugi, dar nu te poţi ascunde.”

„La sfârşitul zilei, nu este vorba despre ceea ce ai sau despre ceea ce ai realizat. Este vorba despre ce ai făcut cu aceste realizări. Este vorba despre persoana pe care ai ridicat-o la alt nivel, pe cine ai făcut o persoană mai bună. Este vorba despre ceea ce ai oferit înapoi.”

„Fa ceea ce trebuie sa faci, astfel incat sa poti face ceea ce vrei.”

„Mama mea obisnuia sa imi spuna ca omul este cel care ofera premiul, Dumnezeu este cel care da recompensa. Eu nu am nevoie de o alta distinctie.”

„Te rogi pentru ploaie, dar trebuie sa faci fata si noroiului. Asta este o parte din ploaie.”

„Eu cred ca un model demn de urmat este un mentor – cineva pe care il vezi zi de zi si de la care tu inveti ceva.”

„Șansele pe care le asumi, oamenii pe care îi întâlnești, oamenii pe care îi iubești, credința pe care o ai. Asta vă va defini.”

„A acționa este doar un mod de a-ți trăi viața, familia este viața.”

“În tot ceea facem, trebuie să îl punem pe Dumnezeu pe primul loc. Tot ceea ce am, tot ceea ce am reușit să fac în viață, succesul meu, viața mea, totul i se datorează lui Dumnezeu.”

loading...

Add comment