Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 lucruri de care nu ar mai trebui să-ți pese după o anumită vârstă.

Vii în această lume complet lipsită de idei, așteptându-te ca viața să fie acest loc plin de iubire și frumusețe.Dar ceea ce urmează să experimentați este mult mai diferit.Pe măsură ce timpul trece, îți dai seama că consecințele existenței tale sunt de fapt dificile și dureroase.Te obișnuiești cu stresul constant, îți faci griji pentru tot și pentru toată lumea. Anxietatea devine o parte a vieții tale.Și exact așa, după o perioadă serioasă de dramă în viața ta, îți dai seama în cele din urmă că sunt multe lucruri de care nu ar mai trebui să-ți pese deloc.În încercarea de a face lumea un loc mai bun și de a-i menține pe toți fericiți, doar tu vei avea de suferit în cele din urmă.Viața este exact ceea ce o facem. Această responsabilitate ne revine.Iată în continuare 15 lucruri despre care ar trebui să ne oprim cu toții să ne mai pese.

 1. Ce gândesc alții despre tine.
  Când îți faci griji mult despre ceea ce cred sau spun alții despre tine, îți trăiești viața pentru ei. Îți pasă prea mult de modul în care se uită la tine și de modul în care te percep. Oamenii vor judeca întotdeauna. Sa nu uiti asta.
 2. Nu trebuie să te preocupe să ai întotdeauna dreptate.
  Trebuie să înțelegeți că nu veți avea întotdeauna dreptate în privința tuturor. Fiecare persoană are propriul set de credințe și preferințe. Nu există așa ceva normal.
 3. Nu trebuie să ai corpul perfect.
  Corpul perfect, fascinant și fierbinte este o minciună.Este un truc de marketing de către magnatii corporativi,pentru a cumpăra diferite produse.Acceptați-vă defectele. Învață să-ți iubești corpul. Sunteți frumoasă așa cum sunteți.
 4. Nu trebuie să te chinui să fii mereu pe tocuri.
  Dacă nu acesta este stilul tău, nu are nici un rost să te chinui. Dacă treci printr-un coșmar atunci când porți pantofi cu toc, atunci mai bine renunță la ei.
 5. Lasă trecutul în urmă.
  Ceea ce s-a întâmplat în trecut s-ar putea să nu fie uitat de mult, dar a dispărut. Nu îl poți schimba și îți vei pierde cu siguranță timpul prețios stresându-te. Iertați-vă, lăsați trecutul lângă voi și concentrați-vă asupra momentului vostru prezent.
 6. Nu trebuie să îți pese de bârfă.
  Învață să-ți iubești viața și să lucrezi din greu pentru lucrurile pe care le dorești. Bârfa este doar o acțiune copilărească. Nu-ți irosi viața cu ură.
 7. Nu ai nevoie de aprobarea celorlalți.
  Este bine să ascultați un sfat, dar nu ar trebui să faceți niciodată greșeala de a cere cuiva aprobarea lor. Dacă așteptați validarea cuiva, probabil că veți suferi de respingere.
 8. Nu trebuie să îți pese de eșec.
  Eșecurile sunt dificile, dar toate fac parte din procesul de învățare. Nu vă fie teamă să eșuați și, cel mai important, nu le lăsați să vă descurajeze. Ridică-te și continuă să avansezi. Eșecul este doar o altă lecție în viață.
 9. Nu trebuie să îți pese de numărul like-urilor de pe rețelele de socializare.
  Dacă îți place să împărtășești ceva, pentru numele lui Dumnezeu, fă-o.Dar nu mai sta și număra like-urile și comentariile.Împărtășiți-l pentru că doriți. Nu să deveniți sclavul social media.
 10. Nu trebuie să fii veșnic nemulțumită pentru ceea ce nu ai.
  Vor exista întotdeauna oameni care au mai mult decât noi. Și asta nu ar trebui să vă intimideze.Totul depinde de tine. Ai grijă de partea ta și apreciază ceea ce ai.
 11. Nu trebuie să îți dorești răzbunare.
  Nu-ți irosi energia în răzbunare. Promit că nu te va face să te simți la fel de bine pe cât crezi. Te vei simți mai nenorocit doar pentru că ai rănit pe cineva.
 12. Nu trebuie să gândești ”ce-ar fi fost dacă…”.
  Viitorul este cu mult înaintea ta. Nu vă stresați asupra imprevizibilității sale. În schimb, faceți tot ce vă stă în putință pentru a-l face bun, concentrându-vă asupra prezentului.
 13. Nu trebuie să îți pese de lucrurile materiale.
  Cu toții ne dorim o geantă plină de milioane de dolari. Cu toate acestea, posesiunile materiale nu vă vor garanta niciodată fericirea. Începeți să construiți o viață memorabilă și fericită.
 14. Nu trebuie să fi măcinată de regrete.
  Învață să accepți lucrurile pe care le-ai făcut. A fost decizia ta și ar trebui să arăți oarecare responsabilitate pentru aceasta. Nu mai regreta. Trecutul a dispărut și depinde de voi să învățați lecția și să continuați călătoria.
 15. Nu trebuie să te obsedeze ideea că nu ești suficient de bună.
  Faptul este că – orice ai face, nu vei mai putea satisface niciodată pe toată lumea. Așadar, îți vei pierde energia prețioasă și timpul doar pe Pământ.Începeți să vă trăiți viața așa cum doriți.
loading...

Add comment