Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
venirea-unui-copil

Un copil nu îți fură viitorul sau te oprește să-ți realizezi visele, ci îți dăruiește un viitor mai bun plin de fericire

Venirea unui copil pe lume schimbă viața părinților.Îi fac puțin mai agitați, ocupați și complicati.Dar, în ciuda acestor lucruri, copiii ne fac viața mai bună în mai multe moduri decât poți număra.Deci da, viața se schimbă odata cu venirea unui copil pe lume, dar se va schimba în cel mai bun și frumos mod posibil.Conform unor cercetări, un copil dă vieții mai mult sens.A avea copii aduce un sentiment crescut de sens în viața oamenilor, potrivit unui sondajul național de fericire.

Un copil nu îți fură viitorul sau te oprește să-ți realizezi visele,ci îți dăruiește un viitor mai bun plin de fericire.Perspectiva ta asupra vieții va fi diferită.Viața ta va fi mai plină.Veți deveni mai preocupat de viitorul lumii în care trăim. La urma urmei, ceea ce devine lumea este ceea ce le dăm copiilor noștri și dorim să le oferim copiilor noștri cel mai bun mediu în care să crească.Vei lua decizii altfel.Literal, fiecare decizie pe care o iei – mare sau mică – va implica la un moment dat întrebarea „Cum afectează asta copilul meu?”.Cumva, totul se va învârti în jurul copiiilor.

Atunci când un copil vine pe lume, inima ta va crește.Îți promit că nu este suficient de mare pentru a conține toată dragostea pe care o vei simți pentru copilul tău. Nu ai iubit niciodată pe cineva atât de mult.Doar că nu ai făcut-o.

Fericirea este un concept nuanțat care este alcătuit din satisfacția vieții, care este cât de fericit ești de felul în care se desfășoară viața ta și bunăstare, care este modul în care te simți de la un moment la altul.Când reflectă asupra vieții lor, părinții tind să se concentreze pe momentele pozitive și iubitoare pe care le au cu copiii lor.A avea copii oferă sens, satisfacție și conexiune în viața părinților.Ceea ce mulți oameni își amintesc despre calitatea de părinte sunt vârfurile incredibile ale creării unei noi vieți și revărsarea iubirii și devotamentului pe care le simți pentru acea persoană nouă și protecția și afecțiunea pe care vrei să le oferi acelei persoane

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți îndeplini visele. Vârsta ta sau venirea unui copil pe lume nu ar trebui să fie niciodată o piatră de poticnire în calea ta după ceea ce îți dorești. Trebuie să realizezi că oriunde te-ai afla în viața ta, acolo ar trebui să fii. Nu contează altceva.

loading...

Add comment