Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
nava-tulcea

La Tulcea a fost construită cea mai mare navă de cercetare și expediție din lume

REV Ocean este cel mai avansat vas cercetare și expediție din lume.Nava de 182 de metri poate atinge 30 km/h și este echipată cu un sistem de navigație performant. De asemenea, va avea la bord sisteme de cercetare de ultimă oră.La bord, nava poate găzdui până la 90 de persoane, inclusiv pasageri, vizitatori, echipaj sau oameni de știință.

Iahtul a fost finanțat de unul dintre cei mai bogați oameni din Norvegia și va fi folosit de familia sa, dar și de cercetătorii din întreaga lume, care au fost deja invitați să liciteze proiecte.REV este un proiect foarte important pentru toți norvegienii.Deoarece Norvegia este una dintre națiunile maritime lider la nivel mondial și are oportunitățile de a-și asuma un rol de lider global pentru explorarea și îngrijirea oceanului.Prim-ministrul Norvegiei susține viziunea că „oceanele sunt sub presiune din cauza schimbărilor climatice, a pescuitului excesiv și a poluării cu deșeuri”.La bord vor fi instalate echipamente avansate de oceanografie, permițând să supravegheze zonele marine, curenții, fundul mării, peștii, animalele și viața vegetală.

Nava are raza de acțiune și echipament pentru a explora, documenta și colecta.Lungimea navei este de 182,9 metri.Nava pleacă din România, portul Tulcea spre Norvegia prin dramatica strâmtoare Bosfor din Istanbul, va traversa Marea Mediterană, va ieși în jurul strâmtorii Gibraltar și va ajunge în cele din urmă la șantierul naval VARD din Brattvag, Norvegia.Călătoria va dura între 30 și 35 de zile pe mare, în funcție de condițiile meteo și de traseu.Nava a fost construită la cele mai înalte standarde atât pentru expediții, cât și în scopuri recreaționale.

A fost angajată o echipă extinsă de experți de top la nivel mondial, iar o rețea largă de parteneri în știință, cercetare și inovare au depus propuneri pentru a îndeplini misiunea de salvare a oceanelor.Când REV este complet, va fi cu 2,3 ​​metri mai lung decât Azzam, cel mai mare superyacht din lume. Deși nu va fi considerat un superyacht cu drepturi depline, nava a fost dezvoltată în colaborare cu designerul de top de superyacht Espen.

Construit la șantierul naval Vard din Tulcea, România, Rev Ocean este cea mai avansată navă de cercetare pentru a salva planeta.Planeta noastră se confruntă cu diferite probleme datorită încălzirii globale.Încălzirea globală poate duce la multe modificări grave ale mediului, care în cele din urmă afectează sănătatea umană.

loading...

Add comment