Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
podul-diamant

Un pod spectaculos suspendat în formă de diamant a fost inaugurat în Georgia.Este o minune a arhitecturii, fiind cea mai mare și mai înaltă structură suspendată din lume.

În data de 14 iunie a acestui an a fost inaugurat un pod de sticlă lung de 240 de metri cu o cafenea în formă de diamant suspendată în centru, în prezența premierului georgian Irakli Garibashvili.Noua atracție turistică a Georgiei este la două ore cu mașina de capitala Tbilisi.Este situat în uimitoarea rezervație naturală Tsalka. Deși este o călătorie lungă și întortocheată, priveliștile și locația finală merită tot efortul.
Locația și priveliștea superbă vă poate inspira să stați la o cafea în barul gigantic diamant, pe mai multe niveluri.

Impresionanta construcție a avut nevoie de trei ani pentru a fi finalizată și s-a ridicat la un cost de 37 de milioane de euro.Echipe din Olanda, Belgia și Germania au trebuit să construiască structura de oțel și sticlă fără a deteriora canionul.Canionul este situat la o altitudine de 1100-1500 de metri deasupra nivelului mării și are o lungime de 8 kilometri. Canionul se întinde pe 669 de hectare și este plin de cascade și peșteri spectaculoase de-a lungul versanților săi verzi.Canionul, sculptat de râul Ktsia, a fost recunoscut ca monument natural al Georgiei în 2016 și primește mii de vizitatori în fiecare an.

Barul diamand este cea mai mare și mai înaltă structură suspendată din lume și concurează pentru un record mondial Guinness.Capacitatea lui este de 2000 de persoane.Locația are un potențial foarte mare pentru turiști din toată lumea.Podul este o locație perfectă, care permite vizitatorilor să se bucure de priveliștea rezervației.Este transparent și poți admira tot ce îl înconjoară.

Georgia poate fi una dintre țările mai puțin călătorite din Europa, dar putem vedea cu siguranță de ce o vizită în această țară incredibilă v-ar impresiona.Georgia este cel mai mare stat la est de râul Mississippi.Are 159 de județe, mai multe decât orice alt stat la est de Mississippi.Aici există 350 de specii de păsări.Există 12 zone climatice diferite.Cea mai adâncă peșteră din lume se găsește în Georgia.Georgienii, locuitorii Georgiei, sunt oameni foarte primitori, cărora le place să găzduiască un oaspete.Oamenii iubesc cultura noastră relaxată, mâncarea bună și aerul curat. Puteți veni aici și vă plimbați într-un parc sau puteți experimenta un oraș istoric din Georgia. Este locul perfect pentru tineri, pentru cuplurile tinere pentru a experimenta escapade romantice și chiar și familii cu copii.

loading...

Add comment