Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cu o pisică în casă, n-ai ce te teme de energii negative.Ea are puteri magice!

Deși se spune că pisicile nu știu să iubească necondiționat și sunt mai înfumurate, se pare că, spre deosebire de câini, ele posedă puteri magice. Ele sunt capabile să protejeze casa și pe cei care trăiesc în ea de spiritele rele.Unii cunoscători sunt siguri că în momentul în care pisica ți se lingușește printre picioare și, în special, când toarce, ea îți transmite energia pozitivă primită în mod miraculos din univers.

Se spune că pisica este un canal prin care în casa noastră ajunge energia cosmică pozitivă. În aceast mod, ea ne protejează de spiritele rele.Cu siguranță, ai auzit că pisicile știu să vindece. Păi, iată, anume datorită acestor „supraputeri” și conexiunii lor cu universul. Este suficient ca pisica să se așeze și să toarcă pe zona bolnavă, că omul se poate vindeca. Nu știu dacă funcționează pentru orice boală, cu siguranță, însă pisicile ajută în cazul stresului. Este destul doar s-o mângâi câteva minute.

Cel mai curios este că puterea magică a pisici depinde de culoarea blănii acesteia.De exemplu, pisicile negre.De ele se teme toată lumea, dar ele pot aduce liniște în căminul tău. Capacitatea lor de absorbiție a energiei negative este, pur și simplu, incredibilă.
Pisicile gri sunt binevenite în casele celor ce își doresc dragoste, liniște și armonie.
Pisicile albe sunt cele mai bune alungătoare de stres. Familiile care au o pisică albă se îmbolnăvesc mai rar.
Puteri speciale au și pisicile tărcate în două sau trei culori. Ele atrag prietenia, bunăstarea și bucuria în casă.

Așadar, pisicile sunt mai mult decât un animal de companie. Ele îmbunătățesc viața stăpânilor din punct de vedere fizic și emoțional. Însă puterile ei adevărate le poți simți doar după ce îi oferi toată dragostea. Nu alunga niciodată pisica, altfel nu vei primi nicio răsplată!

loading...

Add comment