Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Studiu. Bărbații se maturizează cu adevarat la 54 de ani

Un studiu realizat în Statele Unite a concluzionat că vârsta la care un bărbat simte că este un adult și începe să se comporte ca atare depășește mult ceea ce ne așteptăm. De fapt, vârsta estimată este de aproximativ 54 de ani.În acest moment al vieții, un bărbat începe să se simtă împlinit și destul de sigur de el însuși, pentru a începe să trăiască cu mai puțină frică.Ceea ce ne ajută să facilităm toate acestea este speranța noastră de viață mai mare.

Potrivit studiului realizat, care a implicat 1000 de bărbați,inclusiv personalități cunoscute, ca actori sau realizatori de emisiuni, bărbații după vârsta de 54 de ani se simt împliniți, se simt responsabili cu adevărat și se descriu ca fiind „oameni serioși”. Aceasta este și vârsta la care bărbații simt că au atins un anumit nivel de stabilitate financiară și se descriu ca fiind încrezători în ei înșiși. Până la această vârstă, comportamentul lor este foarte similar cu cel al unui adolescent care preferă să amâne problemele în loc să le confrunte.

Același studiu a indicat și că bărbații scapă de complexe la 54 de ani. Ei se simt suficient de maturi încât uită de incertitudini și de nesiguranțele tipice pentru tineret.Nu le mai pasă atât de mult de presiunile societății atunci când vine vorba de felul în care arată, de statutul lor social sau de viața lor personală.

Sondajul, realizat, a constatat că cei mai mulți bărbați încep să se descrie ca fiind „fericiți” și „împliniți”, mai degrabă decât „stresați” și „conștienți de sine” la 54 de ani.Bărbații așteaptă și mai mult timp înainte de a avea copii, potrivit sondajului realizat.Ei au așteptări mai mari, iar societatea pune o presiune și mai mare pe acest lucru. E normal ca bărbaților să le ia mai mult timp pentru a se simți mulțumiți și cu adevărat maturi.

loading...

Add comment