Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ajunsă într-un adăpost, această căţeluşă a stat retrasă ani de zile până când și-a reîntâlnit stăpânul

Animalele care nu se reunesc cu proprietarii lor pierduți de mult, nu sunt cu totul fericiți. Cu toate acestea, astfel de povestiri nu reușește niciodată să încălzească inimile oamenilor. Un exemplu este reunirea sentimentală a lui Pakita, un câine brun frumos, și proprietarul ei de mult pierdut.

La fel ca toți câinii obișnuiți, Pakita, care locuiește în Argentina, se bucură, explorând împrejurimile ei. Prin urmare, nu mai este surprinzător să aflăm că Pakita scapă în mod regulat din curtea ei pentru a juca din când în când. Din păcate, în timpul uneia dintre aventurile ei, Pakita nu a reușit să-și găsească drumul spre casă.Pierdută și confuză, sărmana Pakita a încercat să-și retragă traiectoria, din păcate, părea că ar fi rătăcită prea departe. Câinele brun frumos,s-a trezit singur într-o zonă care era mult prea ciudată pentru el.

Niște oameni din zonă au găsit-o și au dus-o într-un adăpost pentru animale. Acolo, Pakita a primit o masă caldă.Încrezător că proprietarul Pakitei o va căuta, personalul de la adăpostul de salvare a animalelor a așteptat ca proprietarul să ajungă la ușă.În așteptarea proprietarului, Pakita și-a petrecut zilele într-un colț, în timp ce personalul s-a gândit la felul în care câinele se va reuni cu familia. Cu toate acestea, datorită dorinței sale puternice de a fi lăsată în pace, personalul a găsit aproape imposibil să facă o poză bună cu ea, pe care ar putea să o folosească pentru un poster de adopție-salvare.

Datorită naturii sale izolate și lipsei de fotografii bune pentru a atrage potențiali noi proprietari, oamenii care căutau un nou membru care să-i adauge familiei au ales întotdeauna câinii optimi și energici peste Pakita.Acest lucru a continuat și a continuat, iar Pakita a stat tot mai mult în adăpostul de salvare.

Din fericire, personalul adăpostului cu o inimă hotărâtă, au reușit în cele din urmă să facă o poză bună cu Pakita.Au postat fotografia online pentru a genera adoptatori interesați.Dar, pe când să obțină un posibil adoptor, fotografia Pakitei a capturat interesul mamei proprietarului ei.

„Imediat, primim un mesaj de la o femeie spunând că câinele era fiul ei și că îl căuta!” Silvia Frreyra, voluntar al adăpostului pentru salvarea animalelor, a împărtășit într-un interviu.

Potrivit mamei, fiul ei, Ariel Naveira, a crezut că nu va mai vedea niciodată prețiosul său câine, Pakita. Fericit și încântat să-și întâlnească prietenul pierdut de mult timp, mama și fiul au venit într-un suflet la adăpostul pentru animale pentru a verifica dacă câinele aflat în poster era într-adevăr Pakita.

Ariel a coborât în ​​genunchi și i-a strigat numele. Pakita a fost atât de fericit, a sărit în sus și în jos de bucurie și i-a aruncat lui Ariel niște sărutări. A fost frumos! Exclamă Ariel. „Am fost foarte trist că am pierdut-o, dar să o găsesc a fost așa de mare fericirea. Nu există cuvinte care să o descrie. ”

A trecut un an și Ariel este încântat să informeze pe toți prietenii, de la reuniunea lor plină de lacrimi, el și Pakita au fost inseparabili! Acum, ei profită din plin de viață prin crearea de experiențe semnificative împreună.

„Suntem super-fericiți”, a încheiat Ariel cu un zâmbet.

loading...

Add comment