Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un fost cerșetor devine un om de afaceri și angajează numai persoane fara adapost si cu nevoi speciale.

Drew Goodall, un fost om fără adăpost, a devenit un om de afaceri de succes, care angajează doar alți oameni fără adăpost sau persoane cu nevoi speciale.Goodall nu a fost întotdeauna un om fără adăpost, el a studiat actoria și la vârsta de doar douăzeci de ani, a reușit să obțină un rol mic în filme precum Snatch și About a boy. Acolo s-a intersectat chiar cu actori mari precum Hugh Grant și Brad Pitt.

O recenzie proastă a unui ziar despre actul său, a reușit să-i distrugă cariera de actor, ceea ce i-a schimbat întreaga viață. Drew a spus: „Eram atât de stresat să fac spectacolul, am renunțat, nu mă mai distram”.

A început să piardă bani și nu le-a spus nimic părinților.Rămânând fără bani Drew a fost dat afară de proprietarul său. Nu a vrut să recunoască înfrângerea, nu a vrut să se întoarcă la casa familiei sale și atunci a trăit pe stradă aproximativ 6 luni în anii ’90.

A fost cel mai rău moment din viața lui, suferind de depresie și fiind fără adăpost cerșind mâncare în fiecare zi. Drew obișnuia să doarmă în afara London Academy of Performing Arts în cutii de carton. S-a străduit să supraviețuiască și a fost adesea bătut și jignit de persoane rele și de alte persoane fără adăpost. El a fost chiar și atacat noaptea în timp ce dormea.

Drew a început să lustruiască pantofii pentru a câștiga bani pentru a supraviețui. După aproximativ 6 luni de când lustruia pantofi pe străzile din Londra, un client obișnuit i-a spus lui Drew că ar putea face aceeași treabă la biroul său.L-a prins foarte tare meseria și a început să câștige bani din ceea ce făcea.

Odată ce a câștigat destui bani, și-a înființat propria companie „Sunshine Shoeshine”, unde a angajat deja 40 de persoane fără adăpost.Dreq câștigă peste 250,000 de euro pe an și colaborează cu cele mai mari companii din Londra.El donează o parte din câștigurile lui organizațiilor caritabile.El este mândru de ceea ce a reușit să realizeze și nu uită niciodată prin ce a trecut înainte să devină om de afaceri.De aceea, a decis ca la Sunshine Shoeshine că aibă posibilitatea să lucreze persoane fără adăpost sau persoane cu nevoie speciale.

loading...

Add comment