Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nimeni nu apreciază asta.Gigi Becali a deschis un spital adresat tuturor celor bolnavi.Multe tratamente sunt pe gratis, deoarece suportă el cheltuielile.

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, este un om de afaceri și politician român.El a devenit cunoscut de toată lumea ca investitor al echipei de fotbal FCSB, însă foarte puțini știu despre el că a construit o clinică în valoare de milioane de euro.Becali spune că multe dintre analize și tratamente le achită din propriul buzunar.

Spitalul își desfășoară activitatea în Clădirea Arcom, fostul sediu al conducerii echipei de fotbal FCSB, situat în apropierea Casei Radio și foarte aproape de splaiul Dâmboviței.Deocamdată în clinică sunt tratați doar pacienții bolnavi de cancer.Gigi Becali ar fi investit nu mai puțin de 15 milioane de euro, pe aparatură de ultimă generație în acest spital destinat bolnavilor de cancer.

„Eu am făcut o clinică,bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer.Unitatea este unde avea Steau birourile,la Arcom.Toată clădirea este acum spital.Acolo totul este pe gratis,nu se plătește.Bine, nu e pe gratis…Se plătește,dar plătesc eu”, a declarat Gigi Becali.

Pacienții bolnavii de cancer sunt tratați inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie în care Becali a investit sute de mii de euro, iar tratamentul unor pacienți fără mari posibilități e achitat exclusiv chiar de patronul de la FCSB.Lista de prețuri pentru tratament sau fiecare analiză în parte e afișată la intrare, dar Gigi Becali susține că multora le achită el toate costurile: „Sunt oameni amărâți, care n-au bani și sunt bolnavi. Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, în sensul că se taie o factură, iar la final de lună le achit eu”.

Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Clinica are ca model instituții medicale similare din Germania și Statele Unite,unde accentul cade pe personalizarea terapiilor și urmărirea îndeaproape a pacientului.

loading...

Add comment