Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
micuta-cu-semn

Micuța care s-a născut cu un semn de naștere extrem de rar, iar mama ei a vrut să le arate tuturor frumusețea ei unică.

Winry Hall este un copil de 13 luni cu o caracteristică facială distinctă. Fetița s-a născut cu un semn de naștere extrem de rar numit nevi melanocitari congenitali(CMN).O bucată de piele mai închisă la culoare se extinde pe un sfert din fata ei, îi acoperă puntea nasului, peste ochi și frunte și pe o parte a obrazului.Winry este extraordinară, pentru că mama ei este o războinică feroce. La urma urmei, cine s-ar lupta în fiecare zi pentru a se asigura că fiica ei știe că este frumoasă?

Când s-a născut Winry, lucrurile au stat altfel. Părinții ei erau în mod firesc destul de îngrijorați, nefiind niciodată văzut un semn ca acesta.Mama ei își amintește că în primele momente când și-a văzut fiica, a crezut că este o vânătaie.Apoi a văzut că seamână cu o aluniță.Multe cazuri de CMN sunt alunițe mici care sunt văzute la naștere sau se dezvoltă atunci când copilul are 1 până la 2 ani.Nicole și soțul ei au presupus că semnul din naștere este ceva periculos, dar medicii le-au spus părinților să nu-și facă griji, deoarece semnul era pur estetic. Winry s-a născut cu CMN sau nevi melanocitari congenitali. Această afecțiune rară afectează doar 1 din 50.000 de nașteriEi au fost asigurați că semnul din naștere era cel mai probabil pur estetic și că orice risc pentru sănătate ar fi la egalitate cu alți nevi sau alunițe..

Mama lui Winry, Nicole a decis de atunci să se ocupe de fetița sa într-un mod diferit.Ea a folosit puterea rețelelor sociale pentru a răspândi conștientizarea despre diferențe. „Pentru mulți oameni, aceasta este prima dată când văd un semn de naștere ca al ei și acesta este o parte din motivul pentru care îmi place să împărtășesc. Aceasta este o conversație bună pentru părinții cu copiii lor, pentru a vedea că copiii au diferențe sau pentru acei părinți care au un copil care arată ca Winry sau are vreun fel de semn de naștere pentru a-și vedea copilul reprezentat.”

Scopul principal al ei și al soțului ei astăzi, la câteva luni după nașterea ei, este să-și păstreze fiica sănătoasă și încrezătoare în ea însăși.Sănătatea și fericirea ei sunt prioritatea lor principală. Trebuie să o monitorizeze cu protecție solară și sunt atenți să poarte cât mai des pălării.

Semnele de naștere pot fi destul de speciale. La urma urmei, ei rămân toată viața. Și în timp ce, uneori, ar putea părea ciudat pentru alții – sunt speciali și unici. Aceasta este povestea micuței Winry, care s-a născut cu un semn de naștere care a făcut-o destul de specială.

loading...

Add comment