Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Odată cu trecerea anilor,vrei doar liniște,nu-ți mai pasă de multe lucruri,nici de gurile rele,nici de bârfe,nici de critici.

Suntem „creaturi sociale”, iar prietenii sunt o parte importantă a vieții noastre sociale. Când avem prietenie bazată pe compasiune și încredere reciprocă, aceasta ne ajută să găsim un adăpost în perioade de necaz sau disperare. De asemenea, ne face să creștem și să prosperăm personal, să fim apreciați și acceptați pentru cine suntem cu adevărat. Când știm că putem împărtăși cu prietenul nostru cele mai întunecate secrete, ne deschidem inimile și știm sigur că nu vom fi abuzați și acest lucru ne oferă pace interioară.

Este important să vă deschideți cuiva în care puteți avea încredere, deoarece ajută la eliberarea de energie suprimată negativă, reduce stresul, anxietatea și depresia. Așadar, atunci când vei putea face asta și știi că prietenul tău te va iubi și te va susține după tot ceea ce împărtășești. Te vei simți în siguranță, protejat și sănătos, cu fericire crescută și calm pozitiv interior.Prietenii cu obiceiul să bârfească vor dispărea sau se vor schimba și în schimb vei avea prieteni cu calități similare cu ale tale. Fiți conștienți de un prieten căruia îi place să bârfească despre alții într-un mod degradant, ar putea fi dependenți de bârfe și nu vă vor putea păstra secretele.Când începeți să conștientizați modul în care bârfiți sau ascultați bârfe și sunteți de acord cu acele povești, veți putea să vă schimbați.

Odată cu trecerea anilor, trebuie să știți că unele lucruri se vor schimba.Veți conștientiza că aveți nevoie doar de liniște în viață și nu veți mai asculta gurile rele ale lumii, nici bârfele sau criticile lor.Atunci când crești spiritual și emoțional, nevoia de a bârfi pe cineva se stinge natural.Vă va ajuta să vă curățați mintea de gândurile toxice și vă va oferi capacitatea de a vedea oamenii pentru cine sunt, mai degrabă decât să-i vedeți din perspectiva celorlalți. Încercați să ignorați părerile pe care le primiți și să începeți să ascultați oamenii ca și cum i-ați cunoaște pentru prima oară, fără judecăți și toate aparițiile false.

La început poate necesita efort, dar nu va fi imposibil.Veți face tot ce trebuie pentru a vă duce creșterea personală la un nivel superior.Oprind bârfele, veți putea descoperi calități și mai mari pe care le dețineți deja și veți experimenta viața dintr-o perspectivă superioară.Când ești pozitiv, fericit și ai liniște interioară, succesul tău este ca niciodată, întrucât ești susținut din Univers și în armonie cu natura.

loading...

Add comment