Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
grasime-pe-dulap

Dulapurile din bucătărie stropite cu grăsime se pot curăța cu o soluție preparată acasă

Dulapurile din bucătărie lipicioase și stropite cu grăsime pot fi enervante și multe soluții din comerț nu prea sunt de ajutor.Unsoarea care se acumulează pe dulapurile din bucătărie este adesea cauzată de gătit sau de mâinile grase.Îndepărtarea grăsimii lipicioase de pe dulapurile din bucătărie se poate realiza cu ușurință cu produse de curățare naturale.De la oțet alb la bicarbonat de sodiu și lămâie, grăsimea poate fi îndepărtată fără a fi nevoie de substanțe chimice, care pot afecta dulapurile.Dacă aveți niște pete lipicioase de grăsime care au nevoie de ajutor, nu vă faceți griji.În continuare vom prezenta o metodă simplă, cu soluții naturale, din produse ce sigur le aveți prin casă.

Va trebui să amestecați un pahar de oțet cu apă caldă, apoi să îl pulverizați pe dulapurile murdare.Apoi ștergeți cu bicarbonat de sodiu cu mișcări circulare. Repetați acest ciclu de câte ori simțiți nevoia, în funcție de cât de murdare sunt dulapurile dvs.Nu uitați să ștergeți cu o cârpă curată și moale.Bicarbonatul de sodiu și oțetul funcționează ambele pentru a dizolva grăsimea. Bicarbonatul de sodiu și oțetul creează o combinație puternică numită în mod obișnuit „degresant chimic”. Când sunt amestecate, formează o spumă barbotatoare care ajută la slăbirea și îndepărtarea grăsimii de pe suprafețe.

O altă metodă bună de curățare a dulapurilor din bucătărie este cea cu bicarbonat de sodiu și lămâie.Bicarbonatul de sodiu și lămâia sunt eroii produselor de curățare naturale. Pentru straturi groase încăpățânate de grăsime din bucătărie, acest duo poate fi folosit pentru a face dulapurile să arate ca noi.Se pun 2 linguri de bicarbonat de sodiu, 2 căni de apă caldă și sucul de la o lămâie.Adăugați soluția într-o sticlă de pulverizare și pulverizați lichidul pe dulapurile de bucătărie.Lăsați 2-3 minute să acționeze, după care stergeți suprafața cu un burete moale pentru a curăța ușor grăsimea. Clătiți buretele și repetați după cum este necesar.

Dulapurile din lemn vor necesita puțină atenție suplimentară după curățare. Îndepărtarea grăsimii din dulapurile din lemn va elimina și protecția lor, așa că este important să luați în considerare utilizarea produselor de protecție care conțin ceară de albine, deoarece acest lucru va împiedica uscarea lemnului și va respinge grăsimea de bucătărie.După aceea, lemnul este protejat de umiditate și murdărie timp de aproximativ șase luni.

Bicarbonatul de sodiu dizolvă compuși organici precum murdăria, grăsimea și alte substanțe lipicioase. În plus, structura minerală a fiecărei particule de bicarbonat de sodiu oferă un abraziv ușor de curățat fără a lăsa zgârieturi în urmă.

loading...

Add comment