Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
mama-si-copilul

O mamă nu trebuie să uite că, înainte de toate este femeie, soție sau iubită

Maternitatea este grea.Maternitatea înseamnă să fii acolo pentru totdeauna, indiferent de vârsta copilului tău.Este să fii acolo pentru toată bucuria și fericirea.Dar este și să fii acolo când îți dai seama că copilul tău are probleme.Maternitatea este sărbătorirea în fiecare zi în care copilul tău este în viață și sănătos și să-i vezi determinarea în a-și crea propriul drum în viață.Maternitatea nu se termină niciodată.De aceea, este important ca înainte de toate, să nu uiți că ești femeie, soție sau iubită.

Mamele își pierd identitatea pentru că viața lor se învârte în jurul copiilor lor.Total greșit, deoarece acest lucru va aduce în viitor doar frustrări și regrete.Mamele își pierd identitatea pentru că nu le mai pasă de felul în care arată.Ele uită să mai fie „femeile” care erau înainte de a avea copii.Mamele își pierd identitatea pentru că identitatea lor se învârte în jurul locului de muncă.Mamele care au renunțat la o carieră împlinitoare pentru a sta acasă cu copilul pot avea regrete.Chiar dacă este alegerea lor să stea acasă, este o mare schimbare să pierzi validarea și satisfacția unui lucru bine făcut.

A avea copii poate fi o mare schimbare pentru personalitatea și temperamentul tău. Această schimbare de viață te poate face să te simți ca o persoană diferită.Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să uiți complet cum ai fost cândva.Găsirea unor noi modalități de vă conecta cu prietenii poate aduce beneficii stării generale.O ieșire la o cafea, un film sau o masă la un restaurant bun poate fi timp de calitate.S-ar putea să crezi că este imposibil să va faceți timp pentru așa ceva, dar dacă muncești din greu pentru a face acest lucru, se va întâmpla.Nu neglijați lucrurile care cândva vă aduceau mândrie și plăcere.

Este important ca mamă să nu vă pierdeți identitatea ca individ, ca persoană.Poate veți simți la un moment dat că acea identitate a fost înlocuită de inditatea dvs. ca părinte. Dar veți putea face încă multe pentru a vă ajuta să vă adaptați la noul mod de viață.Societatea întărește adesea, direct sau indirect, ideea că, odată ce devii mamă, pierzi persoana care erai înainte și sacrifici totul pentru copiii tăi.După cum spuneam si mai sus, este total greșit.Includerea partenerului tău în sarcinile de îngrijire a bebelușului, chiar dacă ești o mamă casnică, va fi de ajutor pentru psihicul și timpul tău.Înainte de toate, ești femeie, soție sau iubită.

loading...

Add comment