Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Gestul emoționant făcut de un bărbat. I-a făcut pat câinelui pe plajă ca să poată vedea marea pentru ultima oară.

Un bărbat pe nume Piero Temperato a decis să facă un gest emoționant pentru iubitul său camarad. Într-un omagiu frumos, el și-a dus câinele la mare și i-a făcut acolo un pat, astfel încât să se poată bucura din plin de loc înainte de a pleca printre îngeri.

El a postat pe Facebook poze cu câinele său Greta, întinsă pe perna acoperită cu o pătură verde și privind spre mare. Totodată a postat acest mesaj: „Știu că sunt un nebun pentru că te-am adus atât de departe în starea ta, dar am vrut să-ți ofer această emoție. Știu că îți place să vezi imensitatea mării – aceeași imensitate a iubirii pe care o am. pentru tine, Greta.”

A primit peste 12.000 de reacții pozitive pe platforma unde a postat poza.Multă lume a fost impresionantă de gestul bărbatului făcut pentru camaradul său de o viață.

Pierderea unui câine este, fără îndoială, unul dintre cele mai dureroase momente pe care un iubitor de animale le poate trăi. Câinii nu sunt doar animale de companie; ei devin adesea membri iubiți ai familiei. Pierderea lor lasă un gol profund și o suferință care poate fi dificil de gestionat. De-a lungul vieții lor, câinii aduc cu ei momente minunate, amintiri și experiențe de neuitat.Câinii oferă o companie constantă și afecțiune necondiționată. Ei sunt mereu acolo pentru a ne asculta, pentru a ne alina și pentru a ne aduce bucurie.

Amintindu-ne de momentele fericite și de dragostea împărtășită cu câinele nostru, putem onora memoria lor și să ne amintim cu dragoste de ei.

Sursă foto: Facebook – Piero Temperato

loading...

Add comment