Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sare-si-otet

Energiile negative din casă pot fi eliminate cu sare și oțet

Energiile negative există și sunt prezente în jurul nostru. Uneori, în ciuda încercării de a rămâne pozitivi în viața noastră, energia proastă poate fi prezentă în casă. Energia negativă poate duce la probleme de sănătate și certuri în familie. Aceasta poate afecta starea de spirit a celor din gospodărie. Energia negativă drenează pozitivitatea din minte și corp și te face să te simți decăzut și obosit. Dacă spațiul casei tale se simte stagnant, poate fi timpul să elimini energiile negative și rele din casă. Încercați aceste moduri simplu de a elimina vibrațiile negative și de a aduce energie nouă și sănătoasă în casă.

Trucul simplu și ușor de a șterge energiile negative din casă necesită 2 linguri de oțet alb, 2 lingurițe de sare granulată și 500 ml apă limpede.Combinația de sare și oțet creează acetat de sodiu și acid clorhidric.Se amestecă bine ingrediente într-un pahar de sticlă, timp de 40-50 de secunde și se lasă să se odihnească. Apoi, plasează în camera sau zona casei de unde crezi că provin energiile negative, timp de o zi.

A doua zi veți observa dacă sarea este depusă pe fundul borcanului, înseamnă că energiile negative au fost aspirate în pahar și camera/zona este curățată de ele.Dacă camera nu are energii negative, se va ridica și va pluti în apă.După ce a trecut o zi, aruncați amestecul din pahar afară în pământ.Asigurați-vă că apa nu este aruncată în incinta casei. Se crede că sarea în combinație cu oțetul, absoarbe energia negativă prezentă în împrejurimile casei.Puteți de asemenea să ștergeți toate mânerele ușilor, butoanele și ferestrele cu acest amestec.

Unii oameni recomandă ca o altă metodă bună de a elimina energiile negative din casă, să turnați sare în cele patru colțuri ale camerelor dvs., apoi să o lăsați să stea peste noapte, până a doua zi.După ce a trecut o zi, fie aspirați, fie măturați sarea sau o aruncați la gunoi.

Lumea este plină de energii pozitive și negative.La un moment dat, toată lumea experimentează aceste energii negative din când în când. Dar simțiți că în casă sunt prezente aceste energii negative, este timpul să le alungați acele vibrații triste și de-a dreptul deprimante care pot avea un efect dramatic asupra stării dvs. de spirit odată pentru totdeauna. Aveți încredere în noi și încercați această tehnică.Poate va funcționa.

loading...

Add comment