Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Într-o relație,fie ea de dragoste sau de prietenie,cea mai importantă e încrederea.

Iubirea și prietenia sunt construite pe încredere. Ca indivizi raționali, putem iubi în mod natural pe cineva în care avem deja încredere. Relațiile care nu sunt ancorate în încredere nu sunt făcute pentru a supraviețui încercărilor stâncoase.Suntem ființe emoționale care punem mai mult accent pe mijloace decât pe final. Ne angajăm în relații semnificative pe care le prețuim. Prin urmare, folosim încrederea pentru a ne evalua relația cu ceilalți și, în acest proces, ne dăm seama cât de mult suntem dispuși să dăm de la noi înșine altora.

Încrederea precedă iubirea. Fiecare tip de relație este ancorat de capacitatea noastră de a fi deschiși și de a ne împărtăși cu ceilalți.Credem întotdeauna că iubirea le cucerește pe toate, dar încrederea ne împinge să credem că putem și vom cuceri orice obstacol. Putem spune că dragostea este conceptul general de a depăși orice obstacol ne iese în cale, dar încrederea ține totul împreună. Este lipiciul la fiecare decalaj și diferență.Avem încredere pentru a fi de încredere, dar iubim doar cu speranța de a fi iubiți înapoi.

Credem că dragostea ne poate scăpa de momentele emoționale. De cele mai multe ori, suntem orbiți de ceea ce oferă dragostea – obținând acceptarea, admirația și aprobarea celorlalți. Ceea ce nu reușim să considerăm este faptul că, uneori, judecata noastră devine defectuoasă, deoarece există momente în care iubirea suprima rațiunea și rămânem prinși în jocul ei nechibzuit. Încrederea, pe de altă parte, ne readuce la motivul pentru care am construit relația – stabilind o legătură de-a lungul vieții cu acea persoană.

La sfârșitul tuturor, după ce ne cădem, ne ridicăm înapoi și pornim înapoi pe drum, încrederea ne permite să credem că în interiorul nostru, toți suntem romantici fără speranță, încercând doar să găsim propria noastră jumătate printre cele șapte miliarde de suflete mici pe pamant.Adevărul este că încrederea este mai importantă și decât iubirea. Deoarece o relație fără încredere este ca un pahar cu o fisură.Oamenii sunt înșelați în mod repetat dintr-un motiv foarte simplu: nu își pun încrederea pe primul loc. Nu își dau seama că încrederea este mai importantă decât iubirea. În schimb, ei își fac compromisuri pentru alte nevoi, cum ar fi chimia, sexul, căldura sau să nu fie singuri.Încrederea este fundamentul pe care se construiește o relație sănătoasă.În mod similar, dacă nu aveți încredere, relația dvs. nu va fi niciodată stabilă. Întotdeauna va exista suspiciunea care va crea tensiune, încordând întreaga relație. Acesta este doar unul dintre numeroasele motive pentru care încrederea este mai importantă decât dragostea.

loading...

Add comment