Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Refuz să fiu o iubire de rezervă.Alege-mă sau lasă-mă să plec.

Nu sunt genul de persoană care va rămâne cu tine știind că sunt una dintre opțiunile tale. Refuz să fiu opțiunea ta. Sunt și am fost întotdeauna o prioritate și, dacă nu puteți vedea asta, îmi pare rău, dar vă voi întrerupe. Sinceritate, nu văd rostul de a rămâne într-o relație cu tine dacă sunt singurul care dă. Da, te iubesc, dar vreau și ca această iubire să fie reciprocă. În caz contrar, este auto-tortură și mă iubesc prea mult ca să pot face asta pentru mine.Prin urmare, dacă mă vrei în viața ta, trebuie să mă alegi – în fiecare zi.

Știu că lucrurile nu vor fi ușoare. Vor fi momente în care nu ne putem suporta, zile în care mă vei enerva dracu și eu te voi enerva. Vor fi zile în care să ne iubim unii pe alții va fi atât de greu încât am vrea să plecăm și să renunțăm. Dar vor exista și zile în care mâna ta va fi singurul lucru pe care vreau să-l țin și îmbrățișarea ta va fi singurul lucru de care am nevoie.Și în acele vremuri, am nevoie ca tu să mă alegi pe mine. Am nevoie ca noi să ne alegem mereu atât în vremurile bune, cât și în cele rele. Dacă nu poți face asta, atunci lasă-mă să plec pentru totdeauna.

Chestia interesantă despre dragoste este că totul se reduce la o alegere.Nu fluturii din stomac îi experimentezi când întâlnești pe cineva uimitor. Este o alegere pe care o faci în fiecare zi cu partenerul tău.Nu fluturii din stomac îi experimentezi când întâlnești pe cineva uimitor. Este o alegere pe care o faci în fiecare zi.Alege-mă sau lasă-mă să plec.

Alege-mă când nu mă simt ca eu însumi. Alege-mă în zilele în care refuz să-mi părăsesc patul și pijamaua și alege-mă și în zilele în care mă simt cât mai bine și totul este minunat și uimitor.Alege-mă când sunt supărat, dar alege-mă și atunci când nu mă pot opri din râs.Acceptă-mă așa cum sunt. Alege-ma pe mine. Iubește-mă. Respecta-ma. Alege-mă în fiecare zi sau lasă-mă să plec. Nu am timp să joc jocuri. Refuz să fiu o opțiune.Refuz să fiu o iubire de rezervă.

Și dacă nu ești gata să te angajezi într-un mod real, atunci lasă-mă să plec mai departe.Mă duc și voi găsi dragostea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Mă duc și îmi voi face visele să devină realitate. Voi găsi pe cineva care să fie acolo pentru mine și să mă aleagă în fiecare zi. Cineva care nu-și poate imagina o viață fără mine în ea.

loading...

Add comment