Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mamele care au băieți:într-o zi,copilul tău te va părăsi pentru Cristina,Anca sau Maria.

Acceptarea faptului că băiatul tău va crește mare într-o zi nu este o sarcină ușoară. Pe de o parte, suntem fericiți pentru ei să-și câștige independența. Pe de altă parte, ne simțim tristi că nu mai au nevoie de noi. Acceptarea acestei realități este primul pas pentru a face față.Ca prim pas, trebuie să acceptăm că toți copiii cresc în mod inevitabil. Ei cresc de la copii la adolescenți și apoi trec în cele din urmă pentru a deveni adulți. Când se întâmplă acest lucru, este normal ca aceștia să plece de acasă și să-și formeze propria lor familie.

Nu putem crede că timpul a trecut atât de repede. Se pare că a fost chiar ieri, când a venit pe lume, a făcut primii pași sau a avut prima sa zi de școală.
Dar, este necesar să acceptați că, la un moment dat, băiatul dvs. va pleca de acasă și va începe o familie proprie lângă o altă femeie.Trebuie să vă obișnuiți cu ideea.Acceptând că copiii tăi vor crește și vor pleca de acasă, este esențial să înveți să umpli golul nou format din viața ta.Nu mulți părinți se pregătesc pentru copiii lor plecați de acasă, deoarece în interior speră că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Când băiatul tău va întâlni o femeie, cu care decide să se căsătorească și să-și petreacă restul vieții, nu trebuie să vezi această etapă ca fiind ceva negativ sau deranjant, ci chiar opusul.Băiatul tău își croiește propriul drum și își forjează propriul destin, așa cum nu ai făcut și tu cu mult timp în urmă. Și dincolo de fraza scârțâită, trebuie să acceptați că aceasta este o parte naturală a vieții și să învățați să vedeți partea pozitivă a acestei schimbări.Nu mai este un copil, dar va rămâne întotdeauna copilul tău.

Adevărul este că, pentru o mamă, nu există o altă iubire care să se compare cu dragostea pe care o are pentru copilul ei și responsabilitatea pe care o are cu grija și protejarea acelui copil.Astfel, o mamă operează din dragoste pură, ceea ce creează o legătură de dragoste intensă, neașteptată, greu de rupt cu copilul ei.Indiferent că și-a creat sau nu o altă familie alături de dragostea vieții lui, el va a fi intotdeauna alaturi de tine, veți petrece mai puțin timp împreună, va avea mai multe griji, cum ar fi job, copii, rate și alte lucruri, dar parintii sai vor ramane intotdeauna in inima si sufletul sau.

loading...

Add comment