Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 semne ale prieteniei adevărate pe care nu trebuie să le ignorați

Prietenia este unul dintre cele mai frumoase lucruri din întreaga lume. Ce este mai bine decât să ai cineva în viața ta care va fi acolo pentru tine, indiferent cât de bun sau rău este momentul? Deși prietenia adevărată este minunată, există multe situații când ne întrebăm dacă suntem sau nu de fapt prieteni cu cineva. Din cauza vremurilor tulburi de incertitudine, întrebarea prieteniei cuiva se poate întâmpla oricui.Iată în continuare 7 semne ale prieteniei adevărate.

1. Nu vor vorbi despre tine „pe la spate„.


Nimic mai rău decît să ai încredere în cineva și să-ți dai seama că te-a rănit puțin timp după ce ai plecat. Prietenii adevărați nu vor vorbi niciodată rău despre tine pentru că ei cred că prietenia ta este mai importantă decât bârfa. Poate părea că un bârfitor nu va fi prins niciodată, dar când o fac, e teribil pentru prietenul despre care se vorbește. Prietenul va fi rănit și va fi întotdeauna paranoic despre ce si cu cine vorbește.

Un prieten adevărat nu va pune niciodată în pericol o prietenie pentru o bârfă.

2. Prietenii adevărați te fac mai fericit.


Disney World și Disneyland sunt, probabil, cele mai fericite locuri de pe Pământ. Cei mai mulți oameni sunt de acord că aceste parcuri de distracții sunt de divertisment, dar toată lumea are propriile lor locuri fericite în alte persoane. Scopul unui prieten adevărat nu este să te facă fericit. Ar trebui să puteți găsi modalități de a vă face fericiți pe cont propriu.

Cu toate acestea, un prieten adevărat te face mai fericit chiar și atunci când nu te aștepți.

3. Ei te acceptă cu adevărat așa cum ești.
Ca oameni, avem defecte. Uneori, poate fi greu să ne acceptăm pentru cine suntem cu adevărat. Acest lucru este destul de greu, dar găsirea altor persoane să ne accepte este chiar mai greu. Nimeni nu ar trebui să vă facă să vă simțiți rău pentru cine sunteți, mai ales pentru un adevărat prieten. Dacă prietenul tău își îndreaptă mereu defectele și te critică, atunci poate că nu au cel mai bun interes din inimă.

4. Te simți confortabil în jurul lor.


Toată lumea are niveluri diferite de confort în jurul diferitelor tipuri de persoane. Prietenii apropiați vor fi întotdeauna cu cine vă simțiți foarte confortabil. Nu trebuie să simțiți niciodată că trebuie să acționați într-un anumit mod în jurul lor pentru a obține aprobarea lor. Același lucru este valabil și pentru ei. Ar trebui să se simtă confortabil și în jurul tău. Voi chiar știți mai multe despre unul pe altul decât pe oricine altcineva.

5. Ei vă vor spune adevărul indiferent cât de dur este.
Uneori adevărul poate fi foarte greu de înghițit. Cu toate acestea, doar pentru că este greu să recunoști nu înseamnă că ar trebui ignorată. Putem ușor să ne mințim și să ne spunem ceea ce dorim să auzim. Din fericire, adevărații noștri prieteni ne vor spune cum este cu adevărat. Ne vor spune adevărul, chiar dacă nu vrem să-l auzim. Ei recunosc importanța de a fi în avans cu tine. În plus, ei vor fi mereu cinstiți cu tine, chiar dacă ar putea să te rănească.

6. Sunt cu tine la bine și la rău.


Nu contează dacă ți-ai pierdut hamsterul de companie, ai fost acceptat în Hogwarts sau ai mâncat prea multe tacosuri la restaurantul de pe stradă, un prieten adevărat va fi acolo cu tine prin tot. Nu sunt aici numai când timpul este ușor. Sunt aici pe termen lung.

7. Vă bucurați împreună de reușitele tale.
Când reușiți sau atingeți obiectivele dvs., acestea vor fi fanii dvs. numărul unu care vă înveselește. Ei vor fi mulțumiți de tot ceea ce ați realizat. Un prieten adevărat vrea să te vadă făcând lucruri grozave în viață. Un prieten fals va invidia realizările tale și poate încerca chiar să-ți aducă spiritele în jos în încercarea de a se simți bine.

loading...

Add comment