Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
familia

Tatăl pe lângă faptul că aduce bani în casă, trebuie să-și pună întotdeauna soția și copiii pe primul loc.

Soțul care își pune familia pe primul loc, oferă securitatea, confortul și stabilitatea care îi ajută pe copii să prospere.Secretul unei căsnicii fericite este să-ți pui soția și copiii pe primul loc.Nu este doar în argumente. Uneori, bărbații au decizii dificile de luat și caută părerile femeilor din viața lor. De cele mai multe ori, el va lua sfatul mamei sale în locul soției sale, ceea ce este total greșit.Atunci când decizi să mergi în viață alături de soția ta, nu o pune pe locul doi.

Familia este cea care ar trebui să fie prioritatea principală a bărbatului. El trebuie să aibă grijă de casă și trebuie să-și protejezi mereu terenul și să nu lase pe nimeni să profite sau să treacă peste el sau familia sa. Cel mai important, bărbatul trebuie să-i protejeze mereu pe cei dragi.Familia ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc, indiferent de situație.Ar trebui să fii norocos când ai familie și nu ar trebui să întorci niciodată spatele familiei tale.Prietenii vin și pleacă, dar familia este pentru totdeauna.Unii oameni nu-și prețuiesc și nu-și respectă membrii familiei și ajung să-și aleagă prietenii în detrimentul familiei, ceea ce este total greșit.Indiferent de câte suișuri și coborâșuri ai avut parte alături de familia ta, nu uita că ești în continuare familie, indiferent de ce se întâmplă.

Ca tată, trebuie să vă asigurați întotdeauna că sotia și copiii sunt în siguranță tot timpul.Asigurați-vă întotdeauna că nu li se întâmplă nimic rău, protejându-i și tratându-i în modul potrivit, învățandu-i despre ce este bine și rău.Soțul este cel care trebuie să depună eforturi pentru a cunoaște interesele, pasiunea și pentru a ajuta la urmărirea acestor interese.Odată cu venirea copiilor, responsabilitățile cresc și trebuie să oferi sprijin în treburile casnice pentru a nu fi suprasolicitat.

Prioritatea principală a unui bărbat trebuie să fie soția și copiii lui. Altfel nu ar fi trebuit să se căsătorească.În creștinism, se spune că bărbatul și soția lui sunt un singur trup. Îi pasă de ea în aceeași măsură în care îi pasă de el însuși.A nu se înțelege greșit că trebuie să-ți neglijezi total părinții, care și ei fac parte din familia ta.Lor trebuie să le acorzi respectul cuvenit, la fel și celorlalte rude și să ai grijă și de ei, dar soția și copiii să rămână pe primul loc. Și din punct de vedere legal, soția are prioritate față de alte relații.

loading...

Add comment