Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
alecandru-ciurea

Sfatul unui renumit medic neurochirurg român: „Feriți-vă de persoanele negative, și mai ales, odihniți-vă!”

Alexandru-Vladimir Ciurea este un medic neurochirurg român renumit.El este cel care a înființat Departamentul de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic „Bagdasar-Arseni”, a condus și a fost implicat în aproape 20 proiecte de cercetare naționale și internaționale.Acesta vorbește despre cum să ne ferim de personale care transmit lucruri negative.

Cu toții avem un critic interior. Uneori, această voce mică poate fi de fapt utilă și ne poate menține motivați către obiective sau această voce poate fi adesea mai dăunătoare decât utilă, mai ales atunci când ajunge în tărâmul negativității.Gândirile criticului interior pot suna mult ca un părinte critic sau un prieten din trecut.Practic, vorbirea cu sine negativă este orice dialog interior pe care îl ai cu tine însuți, care îți poate limita capacitatea de a crede în tine și în propriile abilități și de a-ți atinge potențialul. Este orice gând care îți diminuează capacitatea de a face schimbări pozitive în viața ta sau încrederea în tine pentru a face acest lucru. Așadar, vorbirea de sine negativă nu poate fi doar stresantă, dar chiar îți poate împiedica succesul.

Dar, pe lângă criticul nostru interior, mai sunt și acele persoane care transmit lucruri negative.Oamenii epuizanți, frustrați și dificili sunt una dintre cele mai mari provocări ale vieții.Probabil că fiecare dintre noi am avut sau avem cel puțin o astfel de persoană în viața noastră.A putea observa comportamentul lor dăunător este primul pas pentru a minimiza impactul lor. S-ar putea să nu poți schimba ceea ce fac ei, dar poți să schimbi ceea ce faci cu asta și orice idee că cineva toxic din viața ta ar putea avea că poate scăpa cu asta.Persoanele cu atitudine negativă ignoră binele și acordă atenție celor rele în oameni, situații, evenimente. De exemplu, atunci când un o persoană are atât de multă putere, bogăție și influență cu mult noroc, dar totuși se plânge și nu este mulțumit niciodată.Ei bine, acea persoană are o atitudine negativă.

Cercetările au arătat că chiar și o cantitate mică de activitate negativă a creierului poate duce la un sistem imunitar slăbit, făcându-vă mai predispus la îmbolnăvire și chiar poate duce la un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Atitudinile negative vă pot afecta, de asemenea, inteligența și capacitatea de a gândi.

loading...

Add comment