Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mai bine să te căsătorești prea târziu cu bărbatul iubit,decât prea devreme cu cel nepotrivit.

Iubirea este o emoție puternică. Ne poate face să vedem totul despre o persoană în cea mai bună lumină posibilă. Într-adevăr, o funcție importantă a iubirii este întărirea angajamentului. Dacă ne îndrăgostim repede, ne putem angaja cu o persoană înainte să o cunoaștem cu adevărat. Dintr-o dată suntem dedicați tuturor aspectelor lor, bune și rele.Când vine vorba de selecția partenerului, credem că cea mai importantă abilitate implică cunoașterea a ceea ce aveți nevoie într-un partener și o relație și posibilitatea de a evalua realist dacă îl obțineți sau îl veți obține.

Căsătoria poate fi uneori dificilă și provocatoare. Așadar, este firesc ca atunci când vă aflați într-unul dintre acele momente mai dificile, să începeți să vă întrebați dacă v-ați căsătorit cu persoana potrivită.Găsirea persoanei potrivite cu care să te căsătorești nu este întotdeauna un lucru ușor de făcut. Odată ce crezi că ai găsit persoana potrivită, s-ar putea să ai îndoieli. Relațiile și căsătoria sunt la fel ca orice altceva din viață – dacă le forțezi, dacă le grăbești, nu va merge bine.Căsătoria vine cu o mulțime de responsabilități și compromisuri, iar supunerea la toate aceste negocieri vă poate face să vă întrebați câțiva ani de-a lungul vieții dacă ați pierdut vreo oportunitate și nu ați construit pentru voi o viață pe care ați meritat-o și ați dorit-o.

Dacă vrei să te căsătorești pentru că te temi de singurătate, nu te căsătorești pentru că ești îndrăgostit. Te căsătorești pentru că te simți disperat. Iar disperarea îți va împiedica dorința de fericire adevărată; un alt motiv bun pentru care nu vrei să te grăbești în căsătorie.Te vei căsători cu cineva care nu-ți face bine și te tratează prost și este pentru că ai vrut să te căsătorești cât de repede ai putut, împiedicându-te să petreci suficient timp cu persoana respectivă pentru a ști cine este cu adevărat.Cunoașteți persoana cu care sunteți acum și așteptați cel puțin un an sau mai mult înainte de a vă căsători.Mai bine să te căsătorești prea târziu cu bărbatul iubit,decât prea devreme cu cel nepotrivit. Nu vrei să ai regrete mai târziu și să te întrebi cum ar fi fost lucrurile dacă nu te-ai fi grăbit să te căsătorești atât de repede cu partenerul tău.Regretele ar putea provoca o mulțime de dramă și tensiune într-o relație dacă dvs. sau partenerul dvs. începeți să credeți că lucrurile ar fi putut merge mai bine pentru dvs. dacă ați fi făcut o alegere diferită.

loading...

Add comment