Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dupa ce parintii nostri nu vor mai fi, viata noastra se va schimba pentru totdeauna

Pe măsură ce îmbătrânim, cu toții avem tendința de a experimenta dureri și pierderi într-o formă sau alta. Dar există o singură pierdere, a cărei durere este diferită de orice ați mai experimentat vreodată.Și anume, aceea de a-ți pierde un părinte. Nu există nimic în această lume care să te poată pregăti pentru moartea părinților.

Când îți dai seama că nu poți vorbi sau să-i mai poți îmbrățișa ultima dată, te poate schimba în moduri în care nu ai crezut că este posibil. Îți vezi viața și pe tine însuși schimbându-te complet și poți face puțin pentru a o controla. Dar nu există ocolire sau scurtătură pentru a trece de la durerea de a pierde un părinte și acesta este adevărul.

Simți că cuvintele lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.Cand ne pierdem parintii, pierdem o mare parte din tot ceea ce am trait cu ei. Nu mai suntem copiii vesnici care sa le planga in poala. Pierdem iubirea neconditionata care ne sustinea in orice moment si ne oferea cele mai adevarate incurajari.

Simți că o parte din tine a mers cu ei.
Pierderea unui părinte se simte ca și cum ai pierde o parte din tine. I-ai cunoscut toată viața și au fost ancorele familiei tale. Când nu mai sunt alături de tine, simți că ai pierdut un prieten, o sursă de forță și persoana cea mai apropiată de tine, dintr-o dată. Te-au cunoscut pe dinăuntru; puteau să spună ce simțeai chiar înainte de a avea curajul să o spui. Te-au sprijinit întotdeauna în vremurile bune și rele și ți-au înrădăcinat toată viața.

Te simți brusc singur în această lume pentru că nimeni nu le poate lua locul.
Toată lumea din viața ta are un loc unic în ea, dar părinții vor deține întotdeauna unul extra special. Uneori te simți singur atunci când vrei cu disperare un sfat, dar nu poți să-ți suni părinții și să te descurci ca înainte. Ți-ai dat seama că nimeni nu își poate lua locul în viața ta și este în regulă și absolut normal.

Știai întotdeauna că nu îți vor fi alături pentru totdeauna, dar te-au lăsat cu un număr nenumărat de amintiri de trăit. Este posibil ca durerea să nu se șteargă niciodată complet, dar știi că ar fi vrut să continui să mergi înainte. Începi să găsești confort în a crede că se află într-un loc mai bun acum, veghind asupra ta de oriunde s-ar afla.

loading...

Add comment