Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
marian-alexandro-isacov

Tânărul român care se numără printre cei mai buni studenți din Italia.A fost premiat de președintele Sergio Mattarella.

Printre cei mai buni 25 de studenți din Italia se numără și Alexandru Isacov, de origine română.O zi extraordinară pentru Istituto Superiore Fermi dar și pentru întreaga școală din Mantuan pentru că la ceremonia organizată la Palatul Quirinale au fost premiați cei mai buni 25 de studenți din toată Italia.Aceștia au fost premiați de Președintele Republicii Sergio Mattarella pentru meritele lor academice, cu o medalie și un certificat de onoare.

Alexandru are în prezent cetăţenia italiană și s-a stabilit la Porto Mantovano împreună cu familia. Elevul, care a absolvit vara trecută cu zeci de laude precum și cele acordate de șeful statului, a obținut o medie foarte mare pe parcursul carierei școlare, datorită capacității și abilității sale mentale.. Acum urmează primul an al Facultății de Medicină și Chirurgie din Pisa într-una dintre excelențele educaționale, care este Școala de Științe Medicale Sant’Anna din Pisa.

Marian Alexandru Isacov este de origine română și a ajuns în Italia la șase ani.Încântată și mândră de tânărul român, decanul Fermi Marianna Pavesi își amintește că Alexandru, pe lângă faptul că era un elev foarte bun a fost și implicat în diverse activități, printre altele fiind și reprezentantul Institutului.Premiul „Alfiere del lavoro” acordat lui Alexandru Isacov este acordat tinerilor care s-au remarcat prin rezultatele lor academice, dar și prin meritele și ingeniozitatea demonstrată în diferite domenii.„O mare emoție, o minunată satisfacție pentru întreaga școală”, a scris președintele institutului Fermi, Mariana Pavesse.

„Suntem mândri de realizările lui Alexandru și suntem mândri că am făcut parte din calea lui de creștere”. Alexandru Isacov a fost primit la sediul misiunii diplomatice de ambasadorul României în Italia, George Bologan.În cadrul întâlnirii cu ambasadorul României au fost evidențiate provocările și oportunitățile tinerei generații europene, care trebuie să se angajeze cu curaj și dăruire.Cu această ocazie, șeful misiunii diplomatice, George Bologan, i-a acordat tânărului o diplomă de merit, mulțumindu-i astfel pentru contribuția sa la promovarea unei imagini pozitive a comunității românești din Peninsulă.

Pe această cale și noi românii dorim să îi urăm mult succes în continuare lui Alexandru, ne bucurăm pentru reușitele lui și suntem mândri de el.Multe felicitări lui Alexandru și succes în cariera sa de student și apoi de medic. Marian Alexandru Isacov este un exemplu pentru mulți tineri de vârsta lui.

loading...

Add comment