Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Țara care a construit în 6 luni o autostradă de 135 de kilometri. Imagini spectaculoase!

La sfârșitul lunii octombrie, China a deschis autostrada Guilin-Sanjiang, din sudul țării, ea leagă orașul Guilin de orașul Liuzho. Construită într-o zonă montană, aceasta autostradă de 135 kilometri fost inaugurată la doar 6 luni de la începerea lucrărilor.Pădurea verde, văi, râuri, câmpuri terasate și sate îndepărtate pot fi văzute pe ambele părți ale autostrăzii.Un peisaj de poveste.

Datorită autostrăzii nou-deschise, destinațiile turistice populare sunt bine conectate acum și se așteaptă să joace un rol pozitiv în promovarea turismului.
Zona Longji Rice Terraces din județul Longsheng, la aproximativ 90 km de orașul Guilin, este renumită pentru câmpurile spectaculoase de terenuri de teren și pentru cultura etnică locală a triburilor montane Zhuang & Yao. Din Guilin, există doar 1,5 ore de mers pe jos prin intermediul autostrăzilor pentru a ajunge la zona Longji Rice Terraces, în loc de 2,5 ore în mișcare pe drumul obișnuit.Renumitul Chengyang Wind și Rain Bridge este situat în județul Sanjiang, la aproximativ 168 km nord-vest de Guilin. Această călătorie trece prin frumoase câmpuri de orez terasate, munți de rulare și sate etnice. Prin autostradă, timpul de conducere va fi scurtat de la 4 ore la 2 ore de la Guilin la Sanjiang.

Chinezii au reușit din nou să uimească cu construcția acestei autostrăzi muntoase într-un timp record și ei raman in continuare cei mai rapizi constructori de autostrazi din lume. Pe când în țara noastră, în jumatate de an, s-au inaugurat 17 km de autostrada.Statul roman promite de ani buni sa construiasca Autostrada Ploiesti-Brasov. Realizarea acestei e dificila, intrucat soseaua de mare viteza ar urma sa strabata zone muntoase, unde constructia de sosele de mare viteza e mult mai anevoioasa decat la campie.De aceea, în acest moment, guvernul Dăncilă poartă negocieri cu chinezii pentru autostrada Ploiești-Brașov.Se promite un proiect complex şi de calitate superioară, pentru care România va oferi o cesiune pe 44 de ani. Timp în care va achita lucrarea, mentenanţa şi dobânzi.

loading...

Add comment