Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
smochine-si-ulei-de-masline

Înmuierea smochinelor uscate în ulei de măsline,o practică populară pentru pierderea în greutate,colesterolul ridicat și sănătatea oaselor și a dinților

Smochinele în ulei de măsline sunt un remediu natural uimitor și sigur pentru o mulțime de condiții de sănătate, cum ar fi probleme cu stomacul, constipație, colesterol ridicat, anemie, astm, bronșită, oase și dinți.Unele femei care au folosit acest remediu spun că este util și pentru fertilitate, că a ajutat să rămână însărcinate.

Uleiul de măsline extravirgin este cel mai bun dintre uleiuri. Acest lichid auriu își menține valorile nutriționale deoarece este presat la rece și nu are aditivi chimici. Uleiul de măsline extravirgin este foarte benefic pentru tratarea diferitelor boli

Smochinele sunt niște fructe sănătoase, cărora mulți nu le cunosc beneficiile.sunt bogate în fibre alimentare, din această cauză, pot avea un efect laxativ. Un studiu a constatat că consumul de doar două smochine uscate medii a provocat o creștere semnificativă a activității antioxidante în organism.Smochinele sunt o sursă excelentă de potasiu, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și a altor funcții importante ale corpului. Conțin Omega 3 și Omega 6 ajută la menținerea tensiunii arteriale normale.Prin conținutul său miraculos, smochinele uscate ajută și la scăderea nivelului de colesterol rău din sânge.

Smochinele sunt eficiente și îm promovarea pierderii în greutate.Ele satisfac nevoia de dulciuri în mod natural și cresc rata metabolică, ajutând la slăbit. Smochinele uscate, în special, sunt mai bogate în fibre, deoarece nu au apă.Ele conțin calciu și fosfor și cura cu ulei de măsline întărește sănătatea oaselor și a dintilor. Protejează împotriva osteoporozei, în special în timpul menopauzei.De asemenea, constipația poate fi evitată sau chiar tratată consumând 2-3 smochine uscate înmuiate cu o lingură de ulei de măsline.Cu conținutul său fibros, smochinele ameliorează constipația și permit intestinelor să se miște rapid. Iar uleiul de măsline reînnoiește suprafața interioară a intestinului.

Acest remediu se poate prepara destul de simplu.Puneti 3 linguri de ulei de masline intr-un borcan mic. Taiati 2 smochine uscate si adaugati-le in uleiul de masline. Lăsați amestecul timp de 1 zi și mâncați smochinele pe stomacul gol dimineața. Înlocuiește smochinele pe care le consumi și repetă această formulă în fiecare zi timp de o lună.

Aveți totuși grijă când începeți să consumați acest remediu, deoarece pot apărea diverse reacții adverse de la organism la organism.Informațiile din acest articol nu este intenționat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional, ci sunt doar cu scop informativ general.

loading...

Add comment