Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când cumpărați pastă de dinți, aveți mare grijă la culoarea pătratului de pe tub

Îngrijirea dinților este importantă pentru toată lumea.Pasta de dinți este foarte importantă pentru sănătatea dinților noștri. Ea nu doar că îi curăță, dar îi și menține sănătoși și împrospătează respirația. Atunci când alegeți o pastă de dinți, majoritatea oamenilor consideră importante ingredientele, data de expirare, beneficiile pentru sănătate și, uneori, aroma. Dar probabil că mulți dintre noi nu știau importanța culorii pătratului de pe tub. Pe fiecare tub de pastă de dinți există pătrate de diferite culori. Iată ce semnificație au aceste culori.

Pătratul albastru înseamnă că compoziția pastei de dinți este atât naturală, cât și combinată cu medicamente.
Pătratul verde înseamnă o pastă de dinți complet naturală.
Pătratul roșu înseamnă că pasta de dinți conține mai multe substanțe chimice. Este interzis să o înghițiți.
Pătratul negrul indică o compoziție doar din chimicale. Acest tub este cel mai periculos dintre toate.

Unii susțin că culoarea acestui bar înseamnă mult despre ingredientele din pasta de dinți. Cu toate acestea, ca o mulțime de lucruri care plutesc în jurul valorii de pe internet, afirmația despre aceste coduri este destul de controversată. Alte studii spun că pătratele colorate de pe tuburi nu au nici o legătură cu conținutul pastei de dinți. Ele sunt cunoscute ca „mărci de culoare” sau „mărci oculare”, care sunt articole ale procesului de fabricație.Culoarea de pe partea inferioară a pastei dvs. de dinți nu înseamnă absolut nimic despre ingrediente și nu ar trebui să o utilizați pentru a vă ajuta să decideți asupra unei paste de dinți. Dreptunghiul colorat de fapt nu are nimic de a face cu pasta de dinți. Culorile diferite sunt utilizate pe diferite tipuri de ambalaje sau cu senzori și mașini diferite. Este pur și simplu un semn făcut în timpul procesului de fabricație.

Este important să știți că pentru a determina conținutul de pastă de dinți, trebuie doar să citiți informațiile furnizate sub ingrediente și veți obține suficiente informații.

loading...

Add comment