Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
urechelnita-si-miere

Amestecul de urechelniță și miere, tratament natural pentru chisturi și fibroane

Urechelniță comună este o plantă erbacee perenă din genul Sempervivum.Este folosită ca plantă ornamentală și medicinală.Frunzele proaspete culese înainte de înflorire, și sucul pe care îl conțin, sunt folosite în mare parte pentru medicamente.Este o plantă medicinală deosebit de apreciată la scară largă.Frunzele plantei urechelniță au forma ovală şi vârful ascuţit.În vârful plantei se află florile, de culoare roşie sau roz.

Acest remediu simplu poate vindeca o gamă largă de probleme de sănătate, dar este cel mai eficient în tratarea chisturilor și fibroamelor.Acest amestec este foarte util pentru sănătate. De fapt, curăță corpul de chisturi și fibroame, indiferent de ce parte a corpului sunt acestea.Unii oameni aplică urechelnița direct pe piele pentru arsuri ale pielii, veruci, mâncărimi și umflături asociate cu mușcăturile de insecte.În popor se credea ca urechelnița protejează casa de foc și fulgere și îi menține pe membrii gospodăriei în siguranță și prosperi.

Cum se prepară.
Vom avea nevoie doar de 400 de grame de frunze proaspete de urechelniță și de 300 de grame de miere naturală.Va trebui să tăiați frunzele cât mai mărunt și apoi să le combinați cu miere.Lăsați amestecul să stea trei sau cinci zile, astfel ingredientele se vor combina foarte bine.Frunzele de pot amesteca cu mierea dacă doriți și cu un robot de bucătărie sau cu ajutorul unui blender.Va trebui să consumați acest remediu dimineața, după ce vă treziți, pe stomacul gol. De asemenea, este foarte important să nu consumați nimic în următoarele două ore.

Acest tratament poate stimula metabolismul și vă poate curăța corpul de toxinele care se află în interior.Planta de urechelniță are proprietăți antiseptice, diuretice și antiinflamatorii.Această plantă este utilizată de mult timp pe scară largă în tratamentul a numeroase afecțiuni,poate combate o serie întreagă de probleme de sănătate, dar este deosebit de eficient împotriva chisturilor și fibroamelor.Urechelnița este o plantă populară de casă care a fost folosită de vechii romani și greci.

Medicii ruși sugerează, de asemenea, că remediul poate fi eficient împotriva bolilor cardiovasculare, dar vă sugerăm să cereți totuși părerea medicului dvs. specialist înainte de a consuma acest amestec.Informațiile ddin acest articol nu sunt intenționat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional, ci sunt doar cu scop informativ general.

loading...

Add comment