Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
dumnezeu1

7 scripturi care trebuie respectate în viață pentru a-l ține pe Dumnezeu aproape

Dacă vă simțiți nervos, îngrijorat sau anxios, amintiți-vă că nu sunteți singur.Dumnezeu este alături.Avem puterea de a învinge anxietatea și frica cu promisiunile lui Dumnezeu. În ciuda a ceea ce simțim, trebuie să ne reamintim că Dumnezeu este cel care deține controlul vieții.Când totul din jurul nostru se simte scăpat de sub control, putem permite Scripturii să ne demonstreze că Dumnezeu a fost, este și va fi suveran asupra vieților noastre și a lumii. El este pacea și confortul nostru. Iată în continuare 5 scripturi care trebuie respectate în viață pentru a-l ține pe Dumnezeu aproape și pentru a ști că este mereu cu tine.

„Domnul este cel care merge înaintea ta. El va fi cu tine; nu te va părăsi și nici nu te va părăsi. Nu vă temeți și nu vă speriați.” Moise i-a spus aceste cuvinte lui Iosua în timp ce el l-a însărcinat să-i ducă pe israeliți în Țara Făgăduinței. Dar din aceste cuvinte putem aduna speranța și încrederea astăzi că Dumnezeu merge înaintea noastră, El merge alături de noi și El ne ține spatele. El nu ne va părăsi.

„Iubește-L pe Dumnezeu din toată inima, mintea și sufletul tău.” În primul rând, urmează porunca cea mare și cea dintâi din lege: iubește-L pe Dumnezeu din toată inima, sufletul și mintea ta. Dacă vrei să construiești o relație puternică cu Dumnezeu, predă-te Lui.

Iosua 1:9 „Nu ți-am poruncit Eu? Fii tare și curajos; nu te înspăimânta și nu te înspăimânta, căci Domnul Dumnezeul tău este cu tine oriunde vei merge.”

Evrei 13:5 „Păstrează-ți viața fără dragoste de bani și mulțumește-te cu ceea ce ai, căci El a zis: „Nu te voi părăsi niciodată, nici nu te voi părăsi.”

„Cine pretinde că îl iubește pe Dumnezeu și totuși urăște un frate sau o soră este un mincinos. Căci cine nu-și iubește pe fratele și pe sora, pe care i-a văzut, nu poate să-L iubească pe Dumnezeu, pe care nu L-a văzut” – 1 Ioan 4:20.Părinții, frații și surorile voastre sunt oamenii cu care locuiți sub același acoperiș de ani de zile.Prin urmare, învață să-ți iubești, să cinstiți și să vă respectați părinții și frații pentru a vă întări relația cu Dumnezeu.

„Nu iubiți lumea aceasta și nici lucrurile pe care vi le oferă, căci când iubiți lumea, nu aveți dragostea Tatălui în voi.” – 1 Ioan 2:15. Hrăniți viața cu lucruri spirituale, cum ar fi iubirea, credincioșia, compasiunea, răbdarea și stăpânirea de sine, pentru a crește relația cu Dumnezeu.

„Depărtează-te de rău și fă binele; caută pacea și urmărește-o.” – Psalmul 34:14.

Respectând aceste 7 scripturi, vei putea construi o relație mai puternică cu Dumnezeu, crezând și acceptând pe Hristos ca salvator și lăsând ca Duhul lui Dumnezeu să locuiască în tine.

loading...

Add comment