Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Călătorie în poveste:cel mai frumos castel din lume.

În toată Europa, există o mulțime de castele, fiecare având caracteristicile sale unice.Unele s-au înalțat pe vârful unui munte, altele plutind aparent deasupra apei,unele aproape ascunse de frunze de copaci, având în vedere că multe erau o evadare pentru regalitate și aristocrați.

Faceți cunoștință cu magnificul castel construit doar pentru regele Ludwig II. Situat pe un deal din Bavaria, acest palat din secolul al XIX-lea este o atracție obligatorie pentru toți turiștii care vizitează Germania. Interesant este modul în care castelul este una dintre cele mai fotografiate clădiri din lume, chiar dacă fotografia nu este permisă în interiorul castelului.Construcția castelului Neuschwanstein a început în 1869 și nu a fost terminată nici măcar la moartea lui Ludwig în 1886 și nu este completă nici până în zilele noastre.

Când îl vezi, ai putea crede că este un castel de la Disney și nu ești departe de adevăr. Pentru a fi mai precis, acest castel a fost inspirația pentru designul Castelului Frumoasei Adormite de la Disneyland, Franța. Castelul Neuschwanstein arată ca un castel de basm.

Acest aspect de basm al castelului Neuschwanstein l-a inspirat pe Walt Disney să creeze Regatul Magic. Castelului Frumoasei Adormite Când îl vezi, ai putea crede că este un castel de la Disney și nu ești departe de adevăr. Pentru a fi mai precis, acest castel a fost inspirația pentru designul Castelului Frumoasei Adormite de la Disneyland, Franța. Castelul Neuschwanstein arată ca un castel de basm. Acest aspect de basm al castelului Neuschwanstein l-a inspirat pe Walt Disney să creeze Regatul Magic.

Poziționarea lui Neuschwanstein este, de asemenea, una de basm. Este situat în Alpii din Bavaria, Germania, într-un peisaj magnific, pe vârful unui deal. Neuschwanstein are vedere la valea Hohenschwangau. Dacă vizitați acest castel, veți fi uimiți de peisajul extrem de frumos care îl înconjoară.De asemenea, Neuschwanstein se află foarte aproape de orașul Fussen, care este și o destinație turistică populară din Germania.

Plin de lucrări de artă incredibile și tablouri prețioase, interiorul castelului nu este mai puțin excepțional. Vizitatorii pot face un tur în jurul sălilor și camerelor sale de lux.

Astăzi, Neuschwanstein este cel mai vizitat castel din Germania și unul dintre cele mai populare destinații turistice din lume. În fiecare an, peste 1.300.000 de oameni îi trec poarta.Castelul Neuschwanstein este cu siguranță unul dintre cele mai fermecătoare castele.

loading...

Add comment