Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un truc pentru a vă curăța pernele galbene și a le face din nou albe

Dacă aveți perne albe care au devenit galbene în timp din cauza uzurii și a petelor, există câteva trucuri simple pe care le puteți încerca pentru a le curăța și a le face din nou albe și proaspete. Iată un truc eficient pentru acest scop:

Ingrediente pentru soluția de curățare:
1 cană de detergent de rufe
1 cană de detergent pentru mașina de spălat vase
1 cană de oțet alb
1 cană de bicarbonat de sodiu
Un recipient cu apă fierbinte

Pași de urmat:
Amestecați detergentul de rufe, detergentul pentru mașina de spălat vase, oțetul alb și bicarbonatul de sodiu în apă fierbinte. Se amestecă bine pentru a dizolva ingredientele. Înmuiați-vă perna în acest amestec timp de o oră. După înmuiere, spălați perna într-un ciclu obișnuit de mașină. Această metodă naturală ajută la menținerea igienei, reduce riscurile pentru sănătate și menține pernele să arate la fel de albe ca zăpada.

Dacă este nevoie, puteți repeta procesul.Uscați pernele în mod uniform și uscați-le în aer liber sau în mașina de uscat la o temperatură scăzută.

Cu aceste sfaturi, pernele dvs. galbene ar trebui să devină din nou albe și proaspete. Este important să aveți grijă de pernele dvs. regulat, spălându-le și curățându-le pentru a le menține în cea mai bună formă posibilă.

loading...

Add comment