Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iertați-vă pentru fiecare dată când ați crezut că nu sunteți suficient de buni.

Iertați-vă pentru fiecare dată când ați crezut că nu sunteți suficient de buni. Iertați-vă pentru fiecare dată când v-ați uitat adevărata valoare.Pentru că singura persoană pe care ai puterea și dreptul de a o ierta ești tu însuți.Iertați-vă pentru fiecare dată când ați respectat pe cineva mai mult decât v-au respectat.Iertați-vă pentru fiecare dată când ați iubit pe cineva mai mult decât vă iubeau pe voi.

Iertați-vă de fiecare dată când ați rămas într-o relație în care nu ați fost fericit, deoarece nu ați vrut să pierdeți pe cineva pe care l-ați iubit cu adevărat și ați avut grijă și ați sperat că se vor schimba.Iertați-vă pentru fiecare dată când ați luptat pentru a păstra pe cineva în viața voastră căruia nu i-a păsat de voi.Iertați-vă pentru fiecare dată când ați acordat prioritate fericirii altcuiva față de a voastră, pentru că ați crezut că vor face același lucru pentru dvs.Cineva care nu a meritat atenția, efortul, bunătatea și răbdarea ta. Iubirea ta.Iertați-vă pentru fiecare dată când ați permis părerea altor persoane despre dvs. să vă determine valoarea.

Tu nu ești lipsit de importanță.Ești puternic, deștept și valoros. Ești mai mult decât suficient de bun. Și nu ar trebui să te îndoiești niciodată de asta.Așadar, în loc să te învinovățești pentru toate deciziile și greșelile „rele” pe care le-ai fi putut face în trecut, iartă-te. Învață din greșelile tale și mergi mai departe.Găsește forța de a te ierta pentru fiecare dată când ai crezut că nu ești suficient de bun. Pentru că îți datorezi asta pentru tine.Fii mândru de tine că ai ieșit de atâtea ori din zona ta de confort, că ți-ai împărtășit fricile și nesiguranțele cu alte persoane și că ai fost mereu cinstit cu ceilalți și, cel mai important, că ai fost mereu cinstit cu tine insuti.

Fii mândru de tine că ai iertat pe cei care ți-au făcut rău și ți-au rănit sentimentele.Fii mândru de tine că ți-ai urmărit inima și intuiția, chiar și atunci când mintea ta nu era de acord.Fii mândru de tine că iubești cu adevărat, sincer și profund.Fii mândru de tot ceea ce ai realizat în viață.Fii mândru de cine ești și iartă-te pentru fiecare dată când ai crezut că nu ești suficient de bun.Pentru că ești.Ești puternic, rezistent și valoros.

loading...

Add comment