Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învață să citești oamenii după față.Ghid pentru începători

Fizionomia și expresia facială includ toate caracteristicile fiecărui chip uman particular.Deși studiul fizionomiei nu face parte dintr-o știință separată a biologiei sau psihologiei, oamenii au fost și sunt preocupați să distingă și să interpreteze fețele, expresiile faciale și micro-expresiile oamenilor.Cel mai bun mod de a învăța citirea feței este de a învăța mai întâi cum să recunoști diferitele trăsături faciale și apoi să înveți cum să le relaționezi cu trăsăturile de personalitate corespunzătoare.

Forma feței.
Fața rotundă.Aceștia au fața plină și cărnoasă. Se știe că sunt sensibili și grijulii. Se crede că au fantezii sexuale puternice. Dacă aștepți cu nerăbdare o relație stabilă pe termen lung, aceste persoane se vor dovedi a fi alegerea potrivită.

Fața ovală.Acești oameni pot avea un fizic muscular sau atletic. Se crede că sunt practice, metodice și tind să fie mult mai suprasolicitate. Sunt emotivi și sensibili.Astfel de oameni au succes în profesiile creative.

Fața pătrată. Se crede că acești oameni au o minte inteligentă, analitică și decisivă. Forma feței este asociată cu o natură puternică și dominantă.

Fruntea.
Frunțile înalte și late sunt un semn de inteligență.
Frunțile joase și late sunt un semn de răbdare și perseverență.
Frunțile înalte și înguste sunt un semn de a fi practic și analitic.
Frunțile joase și înguste sunt un semn de viclenie și necinstire.
Se spune că frunțile înfiorate indică o copilărie tulburată sau emoții reprimate.
O aluniță lângă sprânceană indică noroc financiar.
Sprancenele sunt asociate cu sănătatea și longevitatea – cu cât sprâncenele sunt mai groase și mai pline, cu atât persoana este mai sănătoasă și cu atât este mai fertilă.

Ochii.
Ochii sunt cu siguranță fereastra către suflet și pot indica vitalitatea, energia și personalitatea unei persoane.
Ochii mari indică sensibilitate, compasiune și creativitate.Iar ochii mici indică o voință puternică, o putere interioară și o mentalitate practică.
Ochii apropiați indică o intuiție ridicată, dar și o personalitate geloasă. Iar ochii îndepărtați indică lipsa motivației, dar abilități excelente ale oamenilor.
Colțurile ochilor care se deschid indică sinceritate și onestitate; Colțurile ochilor care se coboară indică noroc; colțurile rotunjite indică bunătate și colțurile ascuțite ale ochilor indică adaptabilitate.

Nasul.
Nasul scurt: indică flexibilitate, încredere, mentalitate deschisă.
Nasul lung: indică un puternic simț al responsabilității, iubire de a învăța / studia și are o mentalitate foarte practică.
Nasul plat: indică loialitate și răbdare; are rezistența de a parcurge acea milă suplimentară și de multe ori reușește să urmărească obiectivele de carieră.
Nasul strâmb: indică talentele și succesul creativ, poate indica o minte instabilă sau o minte care îi place să rătăcească de la obiectiv la obiectiv.
Nasul ascuțit: indică oo intuiție puternică.

Gura.
Gura mare: O gură mare, cu buze groase, indică succes și o natură foarte generoasă. Se consideră că acești oameni au un „apetit” bun pentru viață.
Gura mică: o gură mică și buze subțiri indică sensibilitate, independență și conștiință de sine. Aceste persoane sunt considerate a fi introvertite, muncitoare din greu și în ton cu intuiția lor.
Buze superioare mai groase: atunci când buza superioară este mai groasă decât buza inferioară, indică o persoană afectuoasă, cu iubire de viață.
Buza superioară mai subțire: atunci când buza superioară este mai subțire decât buza inferioară, indică pe cineva în care poți avea încredere.
Buze drepte: indică pe cineva care este foarte practic și analitic.

Obrajii.
Obrajii Plati: indică o persoană foarte politicoasă, care poate fi timidă sau le este greu să-și exprime adevăratele sentimente.
Pomeții înalți: indică o persoană foarte închisă, cu trăsături intuitive.
Obrajii dolofani: indică pe cineva care este jucăuș și cu un simț mare al umorului.
Petele de pe obraji pot indica o persoană care poate face față greu la emoțiile negative.

Bărbia.
O bărbie proeminentă indică pe cineva care este foarte activ și îi place să preia responsabilitatea, adesea un lider.
Bărbia moale indică pe cineva care este foarte tradițional și orientat spre familie.
Petele sau cosurile de pe bărbie pot indica un dezechilibru hormonal sau probleme cu propria masculinitate,feminitate.

După ce înțelegeți elementele de bază ale lecturii feței, puteți folosi aceste cunoștințe împreună cu propria intuiție pentru a afla ce poate însemna o anumită caracteristică facială. Desigur, aceasta nu este o știință exactă, așa că distrați-vă cu ea.

loading...

Add comment