Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
casa-lui-dumnezeu1

Cercetătorii de la nasa au fotografiat în spațiu un obiect gigantic pe care l-au numit casa lui Dumnezeu

De cele mai multe ori, știința și religia se băteau cap în cap și apăreau tot felul de contradincții între acestea.Ori de câte ori un rezultat științific pare să susțină Biblia, conducătorii religie spun că aceste descoperiri sunt defapt doar zvonuri.

În 1994, un cercetător a introdus ilegal o fotografie ultrasecretă pe care telescopul spațial Hubble o făcuse despre ceea ce se presupune că este Raiul sau casa lui Dumnezeu.În anul 1994, la doar câteva zile după ce astronauții navetei spațiale au reparat telescopul spațial Hubble la mijlocul lunii decembrie, lentila gigantică s-a concentrat asupra unui grup de stele de la marginea universului – și a fotografiat raiul.

casa-lui-dumnezeu

Imaginile arată în mod clar un vast oraș alb care plutește ciudat în întunericul spațiului. Iar expertul a citat surse NASA spunând că orașul este cu siguranță Raiul „pentru că viața așa cum o știm noi nu ar putea exista în spațiu înghețat, fără aer.

După verificarea și reverificarea datelor, au ajuns la concluzia că imaginile erau autentice. De asemenea, au teoretizat că orașul nu ar putea fi locuit de viață așa cum o știm noi.S-a zvonit că agenția spațială i-a transmis fotografii Papei Ioan Paul al II-lea la cererea acestuia, dar sursele Vaticanului nu vor confirma sau infirma.

Dacă fotografia este într-adevăr o fotografie spațială, atunci cel mai probabil ar putea fi orașul ceresc al lui Dumnezeu, deoarece este clar că ceea ce este în fotografie nu este o stea, o planetă sau orice alt corp ceresc cunoscut.Potrivit Bibliei, orașul nu are soare sau lună. Având în vedere dimensiunea Noului Ierusalim, pentru ca acesta să poată fi observat de pe pământ, nu trebuie să fie foarte departe de planeta pământ sau trebuie să fie extrem de strălucitor sau ambele. Biblia nici nu ne spune cât de departe este cerul de pământ și nici cât de strălucitor este.

Alți cercetării spun că s-ar asemenăna mai mult cu „mâna lui Dumnezeu”. Unii credincioși de pe site-urile web religioase nu sunt atât de prozaici din punct de vedere științific în opinia lor.Un pastor a scris pe blogul său că această imagine arată că Dumnezeu este peste tot în univers. Poate că acest lucru înseamnă să ne reamintești că este mereu acolo.

NASA, in ciuda numeroaselor publicatii, refuza in mod categoric sa comenteze.

loading...

Add comment