Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nemții au făcut spital într-un avion și zboară cu el să trateze bolnavii de covid 19 din Franța sau Italia

Germania și-a trimis un avion cu spital în Italia pentru a-i ajuta să facă față pandemiei coronavirusului.Italia a fost una dintre țările cele mai afectate de virus, cu peste 12.000 de persoane care au pierit din cauza bolii.În urma intensității situației din Italia, Germania a decis să-și trimită aeronava ca „semn de solidaritate”.Ei au hotărât să dea o mână de ajutor și altor țări, în ciuda faptului că au avut aproape 82.000 de cazuri confirmate în țară.

Impresionantul Airbus A310 MRT MedEvac are 44 de paturi de spital și 16 unități de terapie intensivă. Există, de asemenea, spațiu pentru 25 de membri ai echipajului, inclusiv personalul medical.Se pare că există și monitoare pentru pacienți, bronhoscopuri, sisteme cu ultrasunete, sisteme de încălzire a pacienților și defibrilatoare la bordul avionului.

În timp ce poate transporta până la 42 de pacienți, avionul poate fi, de asemenea, folosit pentru a transporta 30 de tone de marfă sau 214 locuri de pasageri standard.Este unul dintre cele mai avansate din lume și poate fi mobilizat în doar trei ore.Colonelul Horst Abromeit, comandantul flotei medicale a spus: „Suntem gata de fiecare dată când primim apelul. Dar sper că nu se va întâmpla acest lucru”.

Ministrul german al Apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, a declarat pe rețele de socializare:
„Orice ajutor peste granițe este acum important.De aceea, ajutăm cu unitatea noastră de terapie intensivă a Forțelor Aeriene pentru a transporta oameni bolnavi grav din Italia în Germania pentru tratament.Europa trebuie să fie unită.”

Forțele aeriene germane au confirmat că au și mai multe rute planificate în zilele următoar.Italia nu este singura țară în care Germania a trimis ajutoare.Au trimis de asemenea, câteva elicoptere și în Franța pentru a aduce unii dintre rezidenții săi bolnavi în Germania pentru a primi îngrijiri medicale acolo.Este minunat să vezi țările care lucrează împreună în perioade de nevoie.Deoarece, cu toții împărtășim în acest moment un singur obiectiv: învingerea Covid-19.

Autoritățile germane din domeniul sănătății au fost lăudate pentru că au efectuat 50.000 de teste coronavirus pe zi.Mai mult ca niciodată lumea este unită împotriva unui inamic unic, invizibil. Va fi necesară cooperarea internațională și distribuirea resurselor, cum ar fi în această situație, pentru a salva cât mai multe vieți.Atât Germania, cât și Italia se află printre țările afectate de această pandemie.

loading...

Add comment